SPORTURI  »  BASCHET  »  SCHIMBARE DE ANTRENOR

Dan Moraru l-a înlocuit pe Diamantakos la ICIM Arad

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2010 00:00


Conducerea echipei de baschet feminin ICIM Arad şi tehnicianul grec Ioannis Diamantakos (foto) au ajuns la un acord în privinţa întreruperii colaborării, antrenor interimar al formaţiei ardelene fiind numit fostul director tehnic, Dan Moraru.


"Conducerea şi antrenorul Ioannis Diamantakos au ajuns la o înţelegere în privinţa încheierii colaborării, după rezultatele slabe din ultima perioadă. Am vrut şi eu să-mi dau demisia, pentru că eu l-am adus pe Diamantakos, dar conducerea a refuzat, eu îndeplinind şi funcţia de preşedinte al clubului. Momentan, mă ocup eu de pregătirea echipei, dar vrem să găsim cît mai repede un antrenor. Îl vom contacta pe antrenorul naţionalei, George Mandache. Sperăm să ne ajute. Dacă nu, vom căuta alte variante. Am primit deja oferte
pentru antrenori străini",
a declarat Dan Moraru.


Dan Moraru a mai condus echipa arădeană de pe banca tehnică şi va redebuta în postura de antrenor la meciul de marţi, de pe teren propriu, cu formaţia BC Alexandria, în cadrul etapei a IX-a din grupa A1. După opt runde, ICIM Arad ocupă locul al patrulea, cu 12 puncte.

Playtech: Ce meserie poate avea Halep dacă se lasă de tenis. Are un risc major: „Nu știu dacă va accepta umilința!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează