BASCHET  ·  EVENIMENT

De 3x3 ori mai mult baschet la Iași » Sâmbătă începe turneul de streetball din Copou

Vineri, 09 Iunie 2017, 15:58

În ziua în care baschetul 3x3 este pe agenda CIO pentru a fi inclus în programul Jocurilor Olimpice la Tokyo2020, Iașiul se pregătește de cea de-a doua etapă din cadrul circuitului național Sport Arena Streetball Tour 2017.

Superbet Palas Streetball se dispută sâmbătă și duminică în zona patinoarului de la Palas Mall, în fața Palatului Culturii și va aduna la start peste 200 de jucători, la toate categoriile de vârstă. Fiecare jucător va primi un kit de participare care conține, printre altele, un echipament de baschet și produse de nutriție sportivă.

Componenții echipelor naționale de baschet 3x3, care se pregătesc pentru Campionatele Mondiale de la Nantes, din Franța (17-21 iunie) dar și pentru turneele de calificare la Campionatele Europene, ale căror turneu final va avea loc la Amsterdam, Olanda (7-9 iulie) vor fi prezenți la Iași pentru a-și testa forțele la categoriile Open Masculin și Open Feminin.

Premii în valoare de peste 25.000 de lei vor fi puse la bătaie, urmand ca învingătoarea la Open Masculin să fie răsplătită cu un cec în valoare de 4500 de lei. Primele 10 echipe clasate la această categorie vor fi recompensate și cu premii în bani, pe lângă cele în produse oferite de partenerii competiției.

Nu vor lipsi momentele de entertainment, dans, muzică, majorete dar și concursuri unde spectatorii vor avea de asemenea șansa să-și încerce norocul pe terenul de baschet pentru premii. Meciurile se vor disputa atat sambata cat si duminica in intervalul 09.00 – 21.00 pe terenurile amenajate la Palas Mall, in zona patinoarului.

Invitata specială în cadrul evenimentului va fi ieșeanca Miruna Iehaci, campioană mondială școlară la șah, titlul obținut la Campionatele Mondiale Școlare ca au avut loc în luna aprilie la Iași. Sportiva clubului Politehnica Iași va fi premiată cu o bicicletă oferită de partenerul evenimentului Pegas.Singurele ţări din lume fără coronavirus. 21 de state au declarat că nu au niciun om infectat cu Covid-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1