SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Fiica unui jucător al lui Chicago Bulls, piază rea pentru Toronto Raptors » Canadienii au ratat jumătate din aruncările libere pentru că aceasta a țipat la ei de pe marginea terenului

Sursă foto: Instagram @Chicago Bulls
Sursă foto: Instagram @Chicago Bulls

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 14:54 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 17:38

Toronto Raptors a pierdut cu Chicago Bulls, pe teren propriu, scor 105-109, într-un meci din NBA disputat în noaptea de joi. Canadienii au ratat 18 din cele 36 de libere pe care le-au primit, iar fanii cred că Diar DeRozan, fiica lui DeMar DeRozan (33 de ani), jucătorul americanilor, a fost piaza rea.

Fata fostului baschetbalist al lui Toronto Raptors a fost văzută strigând de pe margine în mai multe momente ale jocului, atunci când jucătorii canadienilor se pregăteau să arunce la coș, scrie cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Fiica unui jucător al lui Chicago Bulls, piază rea pentru Toronto Raptors » Canadienii au ratat jumătate din aruncările libere pentru că aceasta a țipat la ei de pe marginea terenului
Sursă foto: Instagram @Chicago Bulls

VIDEO. Cadre cu fiica lui DeMar DeRozan țipând la aruncările libere din meciul Toronto Raptors - Chicago Bulls

Întrebat la finalul partidei în legătură cu acest caz, DeMar DeRozan a spus, potrivit sursei citate anterior: „A devenit virală. Am auzit-o țipând în timpul meciului, am întors capul și m-am întrebat: «E fiica mea cea care țipă?» 

Chicago, la un meci de play-off în NBA

Zach LaVine a fost MVP-ul partidei din Scotia Bank Arena. Jucătorul lui Chicago Bulls a marcat 39 de puncte, a reușit 6 recuperări și 3 pase decisive. Pascal Siakam a fost cel mai bun marcator al lui Toronto Raptors, cu 32 de puncte. Camerunezul a mai adunat 9 recuperări și 6 pase decisive. 

23 de punctea marcat DeMar DeRozan. A mai contabilizat 7 recuperări și 3 pase decisive

Grație victoriei obținute în fața lui Toronto Raptors, Chicago Bulls s-a calificat în finala play-off-urilor pentru promovare din NBA, unde o va întâlni pe Miami Heat. Meciul dintre cele două va avea loc pe 15 aprilie, de la ora 02:00. 

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Toronto Raptors și Chicago Bulls, din NBA 

Citește și: 

Colosal! Ghetele lui Michael Jordan, cumpărate cu o sumă exorbitantă: „Cele mai scumpe încălțări vândute vreodată!”

Magdalena Jerebie, fostă mare jucătoare de baschet, și-a deschis sufletul în fața reporterilor GSP: „Dacă rămâneam în străinătate, n-aș fi ajuns în situația să mă milogesc de alții să mă ajute”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează