SPORTURI  »  BASCHET  »  PRE-SEZON NBA

Detroit s-a impus pe teren propriu

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2009 00:00

 

În faţa a 12,300 de fani, gazdele s-au impus cu scorul de 87 la 83. Nici în acest meci, Wade nu a uitat să facă spectacol, fiind ovaţionat la fiecare slam-dunk. În repriza a doua, numele lui Daye a fost strigat de toţi fanii prezenţi, după ce l-a blocat perfect pe Dwyane Wade. După meci, primul care l-a felicitat pe jucătorul celor de la Detroit a fost chiar Wade.

Ben Wallace a marcat primele sale puncte pentru Pistons, după revenirea sa de la Cleveland. Ben Gordon şi Chris Wilcox au punctat şi ei pentru prima oară.

"Sunt cîteva capitole la care trebuie să mai lucrăm. De exemplu, la comunicare. Va trebui să nu ne mai lăsăm adversarii să ajungă atît de uşor la coşul nostru. Asta a fost problema noastră de aseară", a declarat Wade ( Miami Heat).

În ultimul sfert de oră, Magloire a fost eliminat pentru o lovitură cu pumnul.
 
Performerul serii a fost Dwyane Wade (Miami) cu cele 18 puncte marcate, 3 recuperări şi 5 pase decisive. De partea cealaltă, jucătorul de 26 de ani, Will Bynum (Detroit) a reuşit 15 puncte, 2 recuperări şi 2 pase decisive.

Tot aseară s-a desfăşurat şi meciul dintre Magic şi Mavericks, scor 110 la 105.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează