SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Dezvăluiri incredibile! Shaquille O'Neal l-a ameninţat cu moartea pe Kobe Bryant

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2015 15:31

Un apropiat al echipei LA Lakers a povestit cum Shaquille O'Neal i-a spus lui Kobe Bryant că-l va ucide. Se întîmpla în urmă cu 11 ani.

Cele două personaje nu s-au împăcat niciodată. Lakers era un club prea mic pentru amîndoi - Kobe îşi dorea rolul principal pentru el şi echipa lui, acuzîndu-l în nenumărate rînduri pe rivalul şi totuşi colegul său că este ieşit din formă şi că nu depune toate eforturile.

O'Neal, cel în vîrstă, se simţea ameninţat de talentul şi seriozitatea tînărul Bryant, dar ţinea mereu să-i amintească faptul că acesta are mare nevoie de el, dacă vrea să fie campion. În cele din urmă, Kobe a rămas la Los Angeles, iar O'Neal a fost transferat la Miami Heat.

"Gras şi leneş"

Cu toate acestea, împreună au cîştigat trei titluri consecutive în NBA. După despărţire, Kobe a mai luat două, iar O'Neal - unul.

Pe teren colaborarea mergea strună, în afara lui însă ieşeau scîntei. John Black, omul de PR al echipei LA Lakers, a povestit că, după o astfel de ceartă aprinsă, O'Neal l-a ameninţat pe Bryant că îl va ucide. "S-a întîmplat cînd Kobe a declarat public că Shaq este gras şi leneş. A fost urît. Un alt jucător, Brian Shaw, a fost nevoit să-i despartă, căci aproape se încăieraseră. Atunci Shaquille i-a strigat lui Kobe că-l omoară", spune Black.

8 sezoaneau jucat împreună Shaquille O'Neal şi Kobe Bryant la Los Angeles Lakers, între 1996 şi 2004

7 anieste diferenţa de vîrstă dintre Shaq şi Kobe - primul are acum 43, al doilea are 36 de ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
msr_ms
msr_ms  •  28 Mai 2015, 01:00

..........

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Mai 2015, 19:30

...foarte frumos articol ...baschetul american este cel mai frumos din lume ...cate nu se spun la nervi ...niciodata Shaq nu a gandit serios sa l omoare pe Kobe ...doi super campioni ...

lobbyone
lobbyone  •  27 Mai 2015, 17:43
Postat de randoom_._ pe 27 Mai 2015, 16:00

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close