SPORTURI  »  BASCHET  »  ELBA TIMIŞOARA

Dragan Petricevici: ”Rămîn dacă se fac investiţii”

dragan
dragan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Antrenorul echipei de baschet masculin BCM Elba Timişoara, Dragan Petricevici, a declarat că va rămîne la echipa Elba Timişoara doar dacă se va investi în reconstrucţia  formaţiei.

"Am avut doar cîteva discuţii de principiu, dar nimic concret. Eu, unul, pot să rămîn doar dacă vom construi o echipă mai puternică. Nu sunt magician şi nici aceşti băieţi nu sunt sclavi şi cînd spun asta nu mă refer la plăţile restante. Uitaţi-vă cît muncesc, cu sudoare şi chiar sînge uneori. Au nevoie de doi-trei colegi în plus care să-i ajute de pe bancă", a declarat Petricevici, potrivit mediafax.

Elba Timişoara a fost eliminată din semifinalele diviziei A, de Universitatea Cluj, dar luna trecută a cîştigat Cupa României, fiind primul trofeu obţinut din istoria baschetului timişorean.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
virgil_poli
virgil_poli  •  07 Mai 2010, 00:16

fiecare vreasa lase un comm....asa a facut si mester "daniel"... ai fost cumva la vreun meci de acasa,ai vazut suporterii cantand,ai vazut baietii luptand pana la capat(asta se pare ca asa...moca)???lasa-ne!!!!felicitari ELBA TIMISOARA si bravo poli pt bataia administrata cainilor:D

 •  06 Mai 2010, 16:52
Postat de pe 06 Mai 2010, 16:37

Poti sa pleci linistit. Si i-ati si mercenarii sarbi cu tine. Au batut clujenii la noi ca la fasole in semifinala asta. Mai mare rusinea.

amice esti prea prost pentru lumea asta! baietii aia au pus sufletul cum puneau eventual buia si compania la poli 2002. sa fi dezamagit ca ai pierdut cu cluju in semifinala e ca si cum ai fi dezamagit ca poli a ajuns in semifinala CL si a fost eliminata de Barcelona! invata baschet, si invata in primul rand sa apreciezi valoarea.

alexpoli
alexpoli  •  06 Mai 2010, 16:50
Postat de pe 06 Mai 2010, 16:37

Poti sa pleci linistit. Si i-ati si mercenarii sarbi cu tine. Au batut clujenii la noi ca la fasole in semifinala asta. Mai mare rusinea.

tu n-ai nici o treaba cu baschetu` ma baiatule . Cum iti explici ca in prima parte tot timpu luptam de la egal la egal cu ei ? Crezi ca is roboti ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează