SPORTURI  »  BASCHET  »  SPORT ARENA STREETBALL

Duminică plouă la propriu şi la figurat cu vedete la Sport Arena Streetball!

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 19 mai 2012 15:28

Ciprian Sora si Ionut “Pitbull” Atodiresei, multipli campioni la arte martiale, Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal Romaniei si Virgil Stanescu, fostul capitan al echipei nationale de baschet se vor numara printre vedetele care vor juca baschet pe terenurile din Politehnica, duminica la Sport Arena Streetball.

Duminica de la ora 15, Sora, Stelea si Stanescu vor face parte dintr-o echipa “All Star” De la ora 17.00 il vom avea invitat la terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti pe Ionut “Pitbull” Atodiresei, care va incerca sa imblanzeasca mingea de baschet asa cum ii “imblanzeste” pe adversari in ring.

Alin Savu, singurul baschetbalist roman care a fost selectionat de doua ori in Echipa Europei, isi va lansa la ora 18.00 cartea Slamdunk.ro, o istorie romantata a baschetului romanesc, plina de povesti cu eroii acestui sport si pataniile lor sportive si extrasportive.

Ziua de duminica nu se va incheia decat dupa disputarea fazelor finale ale Turneului 1 de la Sport Arena Streetball 2012, unde vom putea vedea multi dintre divizionarii A care lupta in acest sezon pe terenurile de baschet 3x3 cu gandul la marele premiu: reprezentarea Romaniei la FIBA 3x3 World Tour Madrid. Premierea echipelor va fi facuta de catre Carmen Tocala, presedintele Fderatiei Romane de Baschet.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează