BASCHET  ·  3 LA 3

Echipa Bucureştiului, rezultate de excepţie în Liga Campionilor din baschetul 3x3 de la Budapesta

Sambata, 28 Septembrie 2013

Bucharest Team, echipa bucureşteană care participă în finala 3x3 EuroTour, cea mai tare competiţie de baschet 3x3 din Europa, a înregistrat rezultate excelente în prima zi a turneului care are loc la Budapesta.

Echipa s-a calificat la acest turneu final in urma castigarii turneului 3x3 EuroTour Bucharest Sport Arena Streetball din luna iunie, turneu organizat de catre Federatia Romana de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion.

Cu doi români şi doi sârbi campioni mondiali în lot (Alex Dănilă, Bogdan Sandu, Dusan Domovic Bulut şi Marko Savic), echipa bucureşteană a câştigat fără probleme toate meciurile din grupă şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei de pe prima poziţie.

Formaţiile din Ungaria, Polonia, Danemarca şi Germania au fost adversarele din grupă, dar niciuna dintre ele nu a reuşit să marcheze mai mult de 15 puncte. A fost 21-15 cu Happy Gang, vecinii din Budapesta, care n-au mai fost la fel de fericiţi şi la finalul meciului. Apoi acelaşi scor în faţa nordicilor de la En Halv, urmat de un 21-11 cu polonezii din Gdansk.

Singura echipa care a rezistat toate cele zece minute în faţa bucureştenilor a fost cea din Germania, Streetball Squad, în ultimul meci din grupă, când ai noştri erau deja cu gândul la sferturile de finală, scor final 18-11.

Bucharest Team va juca astăzi, în jurul pranzului, în sferturile de finală împotriva formaţiei din Estonia, NOTO.Soția unui artist a murit! A sfârșit tragic, după concertul lui. Imagine șocantă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1