SPORTURI  »  BASCHET  »  CAZ UMANITAR

Echipele de fotbal şi baschet ale lui Sepsi, campanie pentru o micuţă cu tetrapareză spastică

Articol de - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 16:16

Cele două echipe de primă ligă din Sfântu Gheorghe s-au alăturat unei campanii de donaţii pentru micuţa Adela, fetiţa care la 6 luni a fost diagnosticată cu tetrapareză spastică (paralizie cerebrală), o boală care îi afectează mâinile, picioarele și vorbirea.

Asociația „Gărgărița vrea sa zboare”, înființată de părinții Adelei, are ca și scop strângerea celor 50.000 euro, necesari pentru operația chirurgicală pe coloană, care este programată în luna decembrie, în Statele Unite ale Americii.

Acum în vârstă de 3 ani, Adela face zilnic recuperare medicală, care însă nu este suficientă. Astfel, joi seară de la ora 19.00, la primul meci în EuroCup pentru Sepsi-SIC din acest sezon, contra rusoaicelor de la WBC Enisey, la Sepsi Arena vor fi amplasate urne pentru donaţii.

Acelai lucru este valabil şi pentru duminică, la meciul dintre Sepsi OSK şi CFR Cluj, din etapa cu numărul 13 a Ligii I de fotbal.

Cei care doresc să sprijine cazul Adelei, o pot face și prin donații în conturile deschise pe numele Negoiţă Florentina Lenuţa:

RON - RO63BTRL00801201526071XX
EURO - RO12BTRL00804201526071XX

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close