BASCHET  ·  CAMPIONATUL NAŢIONAL

Elba în finală

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2009 00:00

BCM Elba Timişoara s-a calificat în finala campionatului national de baschet masculin, realizînd astfel cel mai bun rezultat din istoria clubului.

Bănăţenii antrenaţi de Dragan Petricevici au trecut în semifinale cu 3-2, la general, de CS Otopeni, după ce au cîştigat cu scorul de 87-69 în meciul cu umărul cinci din turul II al play-off-ului.

Cel mai bun marcator al echipei timişorene a fost Milos Pesici care a marcat 23 de puncte.Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (10)
 •  14 Mai 2009, 20:33

bha elba timisoara..?cand ii batem la 50 de pct inseamna ca i-am furat?cand am castigat fiba europe cup am facut blaturi ca sa o luam?de 5 ani incoace pe primul loc fara adversar tot cu blaturi?frustratilor si app...nu stiu daca ai vazut ultimul meci din seria 5 cu atlasib sa fi vazut ce atmosfera a fost in sala din ploiesti.si de acum inaine va fi acea atmosfera.Lupii Galbeni au fost la inaltime

 •  13 Mai 2009, 23:06

bine timisoara. speram sa reinvie baschetul in timisoara dupa aceasta calificare surpriza. la clubul de baschet sunt multi profesionisti. asteptam si rugbyul la fel in viitorul apropiat.

 •  13 Mai 2009, 23:06

Era mai frumoasa o finala cu Sibiu, o atmosfera merau incendiara in sala din Sibiu.

Vezi toate comentariile (10 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1