SPORTURI  »  BASCHET  »  CM

VIDEO + FOTO Emoții duse la extrem » Cum a fost surprins selecționerul Germaniei, imediat după titlul istoric cucerit la Mondialul de baschet

Germania a învins Serbia în finală, scor 83-77, și a cucerit Campionatul Mondial de baschet masculin. Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții. +21   FOTO
Germania a învins Serbia în finală, scor 83-77, și a cucerit Campionatul Mondial de baschet masculin. Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.

Articol de - Publicat duminica, 10 septembrie 2023 18:17 / Actualizat duminica, 10 septembrie 2023 18:20

Germania a învins Serbia în finală, scor 83-77, și a cucerit în premieră Campionatul Mondial de baschet masculin. Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții. 

Germania a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria Mondialelor de baschet. Nemții n-au fost cotați printre primii 5 favoriți ai turneului final din 2023, dar s-au autodepășit. Antrenorul canadian Gordon Herbert, artizanul reușitei, a avut nevoie de un moment de respiro imediat după finală.

FOTO. Imagini inedite după finala Campionatului Mondial de baschet. Cum a fost surprins antrenorul Germaniei

Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.
Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.
Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.
Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.
Gordon Herbert (64 de ani), selecționerul nemților, a fost copleșit de emoții.
+17 FOTO

Herbert s-a îmbrățișat cu Dennis Schroder, MVP-ul finalei, apoi s-a ascuns în spatele unei uși care ducea spre vestiare. S-a așezat pe podea și a încercat să se calmeze. Imaginile au fost surprinse pe transmisiunea live a ceremoniei de decernare a medaliilor. 

Persoanele din jur care au observat momentul s-au panicat pentru câteva clipe și s-au interesat de starea antrenorului în vârstă de 64 de ani. Gordon și-a revenit după câteva minute și s-a alăturat petrecerii. 

Unde joacă noii campioni mondiali: Andreas Obst (Bayern), Franz Wagner (Orlando), Daniel Theis (Indiana), Dennis Schroder (Toronto), Johannes Thiemann (Alba Berlin), Moritz Wagner (Orlando), Johannes Voigtmann (Milano), Isaac Bonga (Bayern), Maodo Lo (Milano), Niels Giffey (Bayern), Justus Hollatz (Anadolu Efes), David Krämer (Granada).

Cine a cucerit precedentele Campionate Mondiale:

  • SUA - 5
  • Iugoslavia - 5
  • Uniunea Sovietică - 3
  • Brazilia - 2
  • Spania - 2
  • Argentina 1

Citește și alte știri din sportul internațional: 

Încă o înfrângere usturătoare pentru SUA! Americanii au pierdut și finala mică, în fața Canadei + Mesajul lui LeBron James care le dă speranțe fanilor

Cum s-a trăit o calificare istorică la Jocurile Olimpice: „Corpul îmi arde, mintea o ia razna, pulsul este foarte sus”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  10 Septembrie 2023, 18:48

Formidabil!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează