SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT / SPORT ARENA STREETBAL

Euro Dunk Contest la Sport Arena Streetball 2010

Articol de GSP - Publicat joi, 02 septembrie 2010 00:00

Cu o participare de exceptie, cei mai buni 16 “zburatori” din Europa au demonstrat ca slam dunkul este cea mai spectaculoasa si dinamica parte a baschetului. Finalistii au fost din Rusia (Alexander Shaligyn), Franta (Guy Dupuy) si Olanda (Vincent van Sliedregt), podiumul fiind acupat de cei 3 in aceasta ordine.


Reprezentantii Romaniei au terminat concursul in prima parte a clasamentului, Adrian Bente si Mulsledin Oynur fiind in mod cert favoritii publicului.

 

Publicul, care a umplut la refuz tribunele arenei din Politehnica, a fost “inebunit” nu numai de slam dunkuri de exceptie, dar si de catre majoretele de la Asesoft Ploiesti, CRBL, Roxana Ciuhulescu, Andrei Mandache, “Micutul” Will si de o incredibila demonstratie de freestyle fotbal. Intregul eveniment a fost prezentat si intretinut de catre legenda slam dunkului mondial, Kadour Ziani. Asa cum era de asteptat, la European Dunk Contest nu au lipsit sariturile peste oameni, scaune, motociclete, masini decapotate si masini NEdecapotate. Referindu-ne la sariturile peste masini, Roxana Ciuhulescu a fost in elementul ei, ea fiind cea care se gindeste serios ca o viitoare emisiune Promotor sa ii aiba ca invitati speciali pe acesti incredibili “zburatori”.


Astfel la Sport Arena Streetball, pentru al doilea an consecutiv a avut loc cel mai puternic concurs de slam dunk din Europa, rusul Alexander Shaligyn fiind declarat cel mai bun saritor al anului 2010, pentru al doilea an consecutiv.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
live.awesometv.net
live.awesometv.net  •  04 Septembrie 2010, 18:17

Campionatul Mondial de Basket LIVE ://live.awesometv.net

Vezi toate comentariile (1)
Comentează