SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO Ce a pățit fanul care a încercat să îl îmbrățișeze pe LeBron » Reacția starului celor de la Lakers

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2024 15:34 / Actualizat marti, 16 ianuarie 2024 17:11

LeBron James (39 de ani), superstarul lui Los Angeles Lakers, a fost protagonistul unui incident inedit în timpul victoriei echipei sale în fața grupării Oklahoma City Thunder (112-105) de luni seară. LeBron a fost deranjat de un fan care a intrat pe terenul de joc și a încercat să îl îmbrățișeze.

Momentul integral a fost filmat din tribunele sălii Crypto Arena. Fanul lui LeBron nu s-a putut bucura de o întâmpinare călduroasă din partea idolului său, care a fost mai degrabă speriat în timpul interacțiunii. LeBron a evitat o apropiere cu respectivul suporter, iar paza e intervenit prompt pentru a-l îndepărta.

VIDEO LeBron James respinge speriat un fan

Totuși, îngrijorararea starului în vârstă de 39 de ani ridică un mare semn de întrebare legat de felul în care responsabilii de securitate și-au făcut datoria, chiar dacă din fericire nu s-a petrecut nimic grav, iar fanul respectiv a fost îndepărtat totuși cu ușurință.

Și James, și Lakers s-au ferit să comenteze public la o conferință de presă sau prin intermediul rețelelor sociale incidentul petrecut la partida dintre Los Angeles Lakers și Oklahoma City Thunder.

Lakers a câștigat în cele din urmă cu Oklahoma, cu scorul de 112-105 (pe sferturi: 27-26, 23-24, 34-26 și 28-29), avându-i ca remarcați pe Anthony Davis, cu 27 de puncte, și pe LeBron James, cu 25 de puncte.

În tabăra învinșilor prestația cea mai notabilă a avut-o Jalen Williams, cu 25 de puncte și 6 pase decisive. Coechipierul său, Shai Giljus-Alexander, a marcat 24 de puncte și a oferit tot 6 pase decisive.

Oklahoma City Thunder rămâne echipa clasată pe locul 2 din Conferința de Vest, cu 27 de victorii și 12 înfrângeri, și va juca în meciul următor tot la Los Angeles, dar împotriva lui Clippers. Lakers se află pe locul 10 în Vest, cu 20 de succese și 21 de eșecuri. Pe aceștia îi așteaptă o ciocnire de foc cu Dallas, aflată pe locul 7 în ierarhia vestică din Statele Unite.

Articol de Emanoil Ursache

VIDEO LeBron James, declarații după ce Los Angeles Lakers a pierdut la limită cu Minnesota Timberwolves: „E frustrant ce s-a întâmplat”

Citește și:

De ce Messi și nu Haaland?
EDITORIAL
De ce Messi și nu Haaland?
Următoarea destinație a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: „Ultimul apel pentru Jose”
ANTRENORI
Următoarea destinație a lui Mourinho! » Luat peste picior din nou de Ryanair Italia: „Ultimul apel pentru Jose”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează