SPORTURI  »  BASCHET  »  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO UAV Arad și Sepsi Sf. Gheorghe, finală dramatică în Liga Națională de baschet feminin! Când are loc „decisivul”

FCC Baschet UAV Arad a câștigat meciul cu numărul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin, 67-63 împotriva celor de la ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, și a împins înfruntarea către „decisiv”. +49   FOTO
FCC Baschet UAV Arad a câștigat meciul cu numărul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin, 67-63 împotriva celor de la ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, și a împins înfruntarea către „decisiv”.

Articol de - Publicat joi, 28 aprilie 2022 20:46 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 11:39

FCC Baschet UAV Arad a câștigat meciul cu numărul 4 al finalei Ligii Naționale de baschet feminin, 67-63 împotriva celor de la ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, și a împins înfruntarea către „decisiv”.

Liga Națională de baschet feminin oferă un ultim act palpitant. Sepsi a câștigat primele două meciuri, cele disputate în sala proprie, și părea gata să își apere titlul de campioană. 

Badosa a izbucnit în râs când a fost întrebată de meciul cu Halep: „Pfff, voi asta credeți?”
WTA Madrid
Badosa a izbucnit în râs când a fost întrebată de meciul cu Halep: „Pfff, voi asta credeți?”

UAV Arad și Sepsi, „decisiv” în finala Ligii Naționale de baschet feminin

Covăsnencele au condus cu 10 puncte și miercuri, dar arădencele au întors senzațional în sfertul cu numărul 4, în fața propriilor spectatori, conduse de remarcabila Andreona Keys, autoare a 28 de puncte. Americanca a mai bifat 10 recuperări și 3 pase decisive, petrecând pe parchet toate cele 40 de minute. 

+45 FOTO

Celelalte puncte ale gazdelor au fost aduse de Vitulova (16), Akathiotou (13), Sutherland (6), Ghiță (2) și Hadzovic (2). Pentru Sepsi au punctat Fraser (18), Pasic (14), Raber (8), Cătinean (7), Ghizilă (6), Wallace (6) și Podar (4). 

Meciul decisiv, cu titlul pe masă, se joacă sâmbătă, de la ora 18:00, la Sfântu Gheorghe.

Citește și alte știri din sportul românesc:

Alegeri FRH. Constantin Din l-a făcut KO pe Dedu în turul 2! Handbalul românesc are de astăzi un nou conducător

Grupă de foc pentru România la CE de handbal feminin: campioana olimpică și campioana mondială din 2019 ne sunt adversare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
3157398414285898
Takacs Istvan  •  29 Aprilie 2022, 10:57

Gsp=chiloțăreală. Și din cauza voastra a presei sportul decade tot mai mult. Prisicariu aia sau cum o chema ce cauta in ziarele de sport ?

Steaua_inseamna_CSA
Steaua_inseamna_CSA  •  28 Aprilie 2022, 21:26

Asta-i fosta ICIM Arad? Una dintre cele mai titrate echipe de baschet feminim de la noi.

10200848093840916
Giuliano Junc  •  28 Aprilie 2022, 21:25

Bună dimineața gsp! V-ați trezit și voi după meciul 4 că se joacă o finală de campionat național? Până acum fetele astea n-au avut loc de toate pițipoancele pe care le promovați? La decisiv băgați ceva? Sau totul depinde de vreo ”știre” de interes maxim, cum ar fi vreun tatuaj nou al manelistei vikinge?! Să vă fie rușine; ”cotidian de sport” cică!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează