SPORTURI  »  BASCHET  »  PE URMELE TATĂLUI

Fiul lui Yannick Noah ia 11 milioane $ la Bulls!

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2010 00:00

Tatăl a fost un mare campion de tenis, iar băiatul e pe cale să-l imite, alegînd însă un alt sport. Joakim a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Chicago Bulls.

 

Potrivit presei locale, Noah jr. va cîştiga 11 milioane de dolari pe sezon la echipa din NBA. Managerul general al "Taurilor", Gar Formar, a denumit "necuantificabil" aportul lui Joakim Noah la ascensiunea lui Chicago Bulls, făcută celebră în anii '80 şi '90 de legendarul Michael Jordan.

 

Franco-suedezo-americanul Joakim Simon Noah are 25 de ani şi a fost achiziţionat de Bulls în draftul 2007. Tatăl său Yannick are acum 50 de ani şi a cucerit în cariera de tenisman 16 titluri, între care turneele de Turneul de la Rolland Garos în 1983, iar în 2005 a fost inclus în International Tennis Hall of Fame.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
borel7
borel7  •  05 Octombrie 2010, 15:05

cele mai extravagante, interesante si nebanuite topuri ale lumii in care traim toate pe : toatetopurile.bl-og-sp-ot.com (fara liniute). va astept cu comentarii si impresii.

iepur3
iepur3  •  05 Octombrie 2010, 14:53

sa-mi bp in reclama voastra cu ROM X(

cruzalin
cruzalin  •  05 Octombrie 2010, 13:25

foarte tare :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close