SPORTURI  »  BASCHET  »  DISTINCŢIE

Foştii baschetbalişti Dennis Rodman şi Arvydas Sabonis, în Hall of Fame

Dennis Rodman
Dennis Rodman

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2011 00:00 / Actualizat marti, 05 aprilie 2011 10:40

Americanul Dennis Rodman şi lituanianul Arvydas Sabonis, două foste glorii din NBA, vor fi incluşi, în luna august, în Hall of Fame-ul (Pantheonul Gloriei) baschetului, informează AFP.

Rodman, în vîrstă de 50 de ani, a fost un star al echipei Chicago Bulls în anii '90, obţinând trei titluri, alături de Michael Jordan şi Scottie Pippen.

"Este minunat, este o senzaţie extraordinară", a declarat Rodman după anunţul includerii sale în Hall of Fame.

Sabonis, în vârstă de 44 de ani, considerat ca fiind unul dintre cei mai buni jucători europeni, a evoluat, în perioada 1995 - 2003 la Portland şi a fost campion olimpic cu selecţionata sovietică în 1988, iar apoi medaliat cu bronz cu Lituania, la JO din 1992.

"Promoţia" 2011 a Hall of Fame îi mai include pe foştii jucători Chris Mullin, Artis Gilmore şi Tom Sanders.

Sursa: Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close