SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

FOTO Povestea teribilă a lui Lamar Odom, dublu campion în NBA și fostul soț al lui Khloe Kardashian: „Sunt dependent de sex și am cheltuit pe droguri 100 de milioane $”

Lamar Odom (stânga) alături de Kobe Bryant, legenda celor de la LA Lakers +9   FOTO
Lamar Odom (stânga) alături de Kobe Bryant, legenda celor de la LA Lakers

Articol de GSP - Publicat joi, 30 mai 2019 14:06

Lamar Odom, 39 de ani, fost campion în NBA cu Los Angeles Lakers și-a publicat autobiografia, „Darkness to Light” în care dezvăluie o serie de povești tulburătoare din viața sa.

Recunoscut în Statele Unite și pentru povestea de dragoste trăită cu Khloe Kardashian, Odom a avut mari probleme după retragerea din baschet. În 2015, acesta a fost internat în spital după o supradoză cu cocaină care aproape i-a fost fatală.

„Toți doctorii îmi spun că sunt un miracol. Am suferit 12 atacuri cerebrale și șase infarcturi cât timp am fost în comă”, mărturisește americanul. Khloe Kardashian, soția sa din 2009 și până în 2016 i-a fost alături, deși divorțul dintre cei doi era aproape finalizat. Deși fostul baschetbalistul o înșelase de mai multe ori pe parcursul relației.

„Am cheltuit 100 de milioane de dolari pe droguri

Odom susține că în seara respectivă cineva i-ar fi pus drogurile în băutură. Recunoaște însă că a avut probleme mari cu narcoticele. „Poate s-a transmis gena mai departe”, explică Odom, al cărui tată s-a luptat cu dependența. Întrebat la Entertainment Tonight cam ce sumă crede că a risipit pe droguri, fostul jucător al lui Lakers a șocat: „Cam 100 de milioane de dolari!”.

113.522.178$a câștigat Lamar Odom numai din salariile primite între 2000 și 2013 în NBA. Suma este însă brută. După impozitare, americanul a rămas cu aproximativ 65 de milioane

„Am avut peste 2.000 de femei”

Fostul baschetbalist se laudă în cartea sa cu aventurile sale în perioada petrecută în NBA, dar și după: „Sunt dependent de sex! Am avut peste 2.000 de femei”. Recunoaște însă că „e posibil să fi exagerat nițel”. „Să poți să alegi ce femei vrei din fiecare oraș, ăsta e visul oricărui bărbat. E un dar, dar e și un blestem pentru că un bărbat poate lua decizii greșite în situația asta”, își explică Odom dependența de sex.

Mărturisește că încă o iubește pe Khloe Kardashian, căreia i-a cerut scuze pentru aventurile extra-conjugale. Acesta a comentat și relația fostei soții cu un alt star din NBA, Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers), care a înșelat-o anul trecut: „Situația e urâtă! Nu merită asta. E persoană minunată. Știi, e încă un bărbat care se poartă la fel de prost ca mine. Încă o decizie greșită”.

În timpul relației cu Khloe, Odom a apărut în mai multe sezoane din reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”. În plus, timp de doi ani a avut propria emisiune numită „Khloe & Lamar”.

Odom a intrat în NBA în 1999, când a fost ales al patrulea la draft-ul american de către Los Angeles Clippers, pentru care a evoluat în perioadele 1999-2003 și 2012-2013. A mai trecut pe la Miami Heat (2003-2004), Los Angeles Lakers (2004-2011) și Dallas Mavericks (2011-2012). Vârful carierei l-a înregistrat în ultimii trei ani la Lakers, când a făcut parte dintr-o echipă condusă de Kobe Bryant și Pau Gasol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sergiu37
sergiu37  •  30 Mai 2019, 16:27

Noroc că a avut o soție miliardară.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close