SPORTURI  »  BASCHET  »  CRAIOVA - MEDIAŞ 82-70

FOTO Gest superb al fanilor olteni » Au aruncat din tribune 2.000 de ursuleţi de pluş pentru copiii cu dizabilităţi

Foto: Ionuţ Greere (Craiova) +3   FOTO
Foto: Ionuţ Greere (Craiova)

Articol de - Publicat miercuri, 19 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 19 decembrie 2012 11:52

Aseară, cu o săptămînă înaintea Crăciunului, suporterii echipei de baschet SCM "U" Craiova au umplut Sala Polivalentă din Bănie, realizînd un gest umanitar impresionant.

Astfel, mai mult de jumătate din cei 4.500 de privitori ai partidei Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş au venit de acasă cu un ursuleţ de pluş. Înainte de startul meciului, fanii au aruncat păpuşile pe parchetul sălii craiovene.

Ursuleţii de pluş au fost strînşi şi dăruiţi copiilor cu dizabilităţi de la Şcoala Specială "Sf. Mina" din oraş, acţiunea făcînd parte din programul "Moş Crăciun în alb-albastru".

Fanii au primit o răsplată imediată, chiar din teren: favoriţii i-au învins pe medieşeni cu 82-70.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
craioveanu91
craioveanu91  •  19 Decembrie 2012, 17:22
Postat de olteanultg pe 19 Decembrie 2012, 12:25

de ce nu dati si ce zicea copilul ala la microfon.mmmmuuuuiiiieeee mititelu

am fost si eu la sala:))) a fost misto rau cand a zis copilu ala dupaia toata sala a inceput muuuuiie mititelu . STIINTA NU MOARE .. INCA ODATA DOVEDIT.. CRAIOVA CAPITALA SUPORTERILOR IN ROMANIA

bobbysiany
bobbysiany  •  19 Decembrie 2012, 13:51

de ce nu s-a scris despre acest lucru si la meciul asesoftului, care a avut loc cu cateva zile mai devreme? de fapt, am sesizat ca 99% din articolele de pe site legate de asesoft au o conotatie negativa, care o fi faza, sunt campioni in 8 din ultimele 9 editii, cred ca dupa fiecare etapa ar merita un articol stufos... poate daca ajunge Ghita la vreun minister informational vom vedea ceva (gluma)... gsp, numai fotbal, numai steaua, numai becali...

fanudelavalcea
fanudelavalcea  •  19 Decembrie 2012, 13:46

Respect!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează