SPORTURI  »  BASCHET  »  AMICAL

FOTO Naționala de baschet masculin a pierdut și al doilea amical împotriva celor din Israel

Foto: Raed Krishan +11   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 22:13

Naționala de baschet masculin a României a pierdut partida amicală disputată împotriva reprezentativei din Israel, scor 81-85.

"Tricolorii" au controlat partida de la început, desprinzându-se la un moment dat chiar și la 11 puncte. Ultimul sfert a fost unul dezastruos, fiind pierdut, scor 14-23.

Cel mai bun om din tabăra noastră a fost Vlad Moldoveanu (29 de ani). Acesta a marcat 27 de puncte, reușind și 6 recuperări.

A fost al doilea test consecutiv împotriva israelienilor și a avut același rezultat. Joi, românii au fost învinși cu scorul de 83-73.

România se pregătește pentru Campionatul European de Baschet, unde va fi organizatoarea grupei B. Competiția începe pe 1 septembrie, meciurile urmând a se disputa în Sala Polivalentă din Cluj. Din grupă mai fac parte Spania, Croația, Cehia, Muntenegru și Ungaria.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează