BASCHET  ·  LIGA NAȚIONALĂ

FOTO NEVEROSIMIL! Partida dintre Pitești și Craiova, din prima ligă de baschet, a durat mai mult cu 3 minute și 32 secunde

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 12:32

BCM Pitești s-a impus în fața celor de la SCM Craiova, scor 96-92, într-un meci de baschet care va rămâne în istorie.

Înfruntarea din etapa cu numărul 13 a Ligii Naționale a avut parte de un eveniment nemaiîntâlnit în sălile de baschet. Sfertul al treilea a durat 13 minute și 32 de secunde, în loc de 10 minute.

La scorul de 53-49, cu 3 minute și 14 secunde înainte terminării timpului regulamentar, cronometrul oficial al arenei din Pitești a fost dat înapoi cu 3 minute și 32 de secunde, după cum anunță totalbaschet.ro.

0 2 33 28 +2 FOTO

Oficialii oaspeților au semnalat defecțiunea, dar arbitrii înfruntării nu au luat nicio decizie în această privință. Astfel, sfertul trei s-a terminat cu un scor neverosimil, 39-34.

Vor exista consecințe

Federația Română de Baschet așteaptă raportul detaliat al meciului, apoi va analiza cazul într-o comisie ulterioară. Un lucru este cert, vor exista sancțiuni pentru proasta organizare a evenimentului. 

Vezi și: 

ȘOCANT! Un star din NBA refuză să meargă la Londra: "Există șanse să fiu ucis!" » A fost reținut la București în 2017Gestul total neașteptat făcut de prima și ultima soție a lui Cristi Borcea
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1