SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE ÎN BASCHET

FOTO Presa internaţională scrie despre decesul baschetbalistului Chauncey Hardy

Marca (Spania) +9   FOTO
Marca (Spania)

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 09 octombrie 2011 22:57

Publicaţiile cu profil sportiv din întreaga lume au scris despre drama ce a lovit astăzi sportul românesc, decesul baschetbalistului american Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu.

Bătut de interlopi rromi într-un club din Giurgiu, acolo unde sărbătorea alături de colegii săi victoria în faţa lui Dinamo, sportivul a decedat în jurul orei 20:00, după ce a suferit două atacuri de cord. CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII!

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO CU ARTICOLELE APĂRUTE ÎN PRESA INTERNAŢIONALĂ ÎN ACEASTĂ SEARĂ!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gynos7
gynos7  •  10 Octombrie 2011, 14:06

Cuvantul romm nu trebuie sa existe !!! Daca nu exista vointa politica pt un asemenea demers pt ca politicienii sunt niste curve...trebuie ca noi sa strangem semnaturi pt interzicerea aceste sintagme stupide ''romm'' care a fost creata special de tigani pt a pune pe umerii romanilor responsabilitatile nenorocirilor create de aceaste natie numita tigani . Toti trebuie sa platim pt faptele noastre , nu tr sa aruncam pe umerii altora . Gypsy , gitanos , tigani...in toata Europa si lumea sunt tigani numai la noi si-au schimbat-o in rommi pt a ne nenorocii mediatic pe noi si a se ascunde dupa romani...noi am fost fraieri si am acceptat pana acum...am tacut...Sa strandem semnaturi sa indreptam ace

flyarad
flyarad  •  10 Octombrie 2011, 11:57

ar trebui construite cartiere inchise cu sarma ghimpatra pentru ciori si lasate sa moara dracu de foame inchis acolo! sa se manance intre ei!!!!!!!!!

hitman92
hitman92  •  10 Octombrie 2011, 11:09

MOARTE CIORILOR!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează