SPORTURI  »  BASCHET  »  GALATASARAY - SEPSI

FOTO Sepsi SIC s-a calificat în playoff-ul EuroCup Women cu o victorie mare la Galatasaray

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 11:05

Campioana României la baschet feminin Sepsi SIC Sfântu Gheorghe s-a impus cu 78-70 (30-23, 13-14, 18-15, 17-18) în deplasare la Galatasaray Istanbul, în etapa cu numărul cinci a EuroCup Women. 

Pentru Sepsi au înscris Pašić 16, Mandache 17, Gödri-Părău 13, Givens 15, Butler 8, Vučetić 4, Topuzović 2, Brewer 3. 

Covăsnencele au reușit astfel a treia victorie în grupa E, a doua împotriva formației turce, obținând deja calificarea în playoff-ul celei de-a doua competiții a bascehtului feminin european. 

Trupa antrenată de bosniacul Zoran Mikes mai are un meci de disputat în faza grupelor, cu suedezele de la Lulea BBK (joi, 5 decembrie, de la ora 19.00, la Sepsi Arena), iar o victorie le-ar ajuta să intre în faza eliminatorie de pe o poziție mai bună. 

„O victorie istorică pentru noi. Mental am fost foarte bine pregătiți pentru acest joc, fetele au răspuns foarte bine încă de la început. Sunt cu adevărat mândru de echipă și cred că aceasta este o victorie uimitoare pentru club, pentru noi, pentru fanii noștri, dar cred că este o victorie grozavă și o mare surpriză și în lumea baschetului feminin. 

Două victorii împotriva lui Galatasaray sunt uimitoare pentru acest sezon, dar nu vrem să ne oprim aici. Vrem să jucăm bine și în runda următoare”, a declarat antrenorul lui Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează