SPORTURI  »  BASCHET  »  RUSIA - SERBIA

FOTO Serbia s-a calificat în finala Eurobasket 2017! Când are loc ultimul act

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 22:00

Serbia s-a impus în a doua semifinală a Campionatului European de Baschet, scor 87-79, în fața Rusiei și se va duela duminică în marea finală, de la 21:30, cu revelația Slovenia. Partida va fi transmisă în direct pe TVR HD.

Sârbii au controlat meciul da capo al fine, fiind conduși o singură dată, în primul minut de joc. Diferența maximă a fost de 16 puncte, rușii reușind o revenire spectaculoasă în sfertul 4, când s-au apropiat la o singură posesie. Bogdan Bogdanovici a fost din nou imperial, reușind 24 de puncte, fiind depășit în statistici doar de Aleksei Shved, marcator a 33 de punte. 

Slovenia este singura echipă cu victorii pe linie la Eurobasket 2017, sârbii fiind învinși în faza grupelor chiar de adversara din semifinale, Rusia. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează