SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

FOTO și VIDEO Obama a primit-o pe Golden State Warriors la Casa Albă » Președintele american a făcut show: l-a imitat pe Curry și a avut un mare regret: "Speram să vină și Riley"

foto: Reuters +6   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 09:33

E o tradiție în SUA ca în fiecare an președintele să primească vizita campionilor din NBA. Evenimentul se desfășoară atunci cînd deținătorii inelelor de campioni joacă la Washington.

Anul acesta a fost rîndul celor de la Golden State Warriors să se întîlnească la Casa Albă cu Barack Obama. Președintele a fost în formă și nu de puține ori a adus zîmbetul pe fețele starurilor din NBA. "Speram să vină și Riley (Curry, fiica de 3 ani a lui Stephen Curry, ale cărei apariții au devenit virale pe net) și să împart această scenă cu ea". (VIDEO 1 / VIDEO 2)

A continuat apoi, imitînd felul în care Curry sărbătorește unele reușite și a declarat, ironic: "E un baschetbalist destul de bun"

"Fanii spun că Golden State Warriors revoluționează baschetul. Sînt atît de buni încît par că reinventează jocul. Nu practic acest sport, dar îl urmăresc și cred că jocul lui Warriors e unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut, e o plăcere să-i vezi pe băieți jucînd" Barack Obama

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează