SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROCUP WOMEN

FOTO Victorie importantă pentru campioana Sepsi SIC în EuroCup Women: 78-62 cu Galatasaray

Articol de - Publicat joi, 24 octombrie 2019 11:06

Campioana României la baschet feminin, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, a învins pe Galatasaray Istanbul în cel de-al doilea meci al Grupei E din EuroCup Women, primul pe teren propriu.  

Covăsnencele s-au impus cu 78-62 (20-10, 22-21, 21-14, 15-17), la Sepsi Arena, după ce în urmă cu o săptămână pierduseră în deplasare la Artego Bydgoszcz (Polonia), scor 72-67, pe sferturi 29-19, 23-18, 14-9, 6-21.  

Givens și Mandache au fost cele mai bune marcatoare de la Sepsi, ambele cu câte 13 puncte, urmate de Godri-Părău (12 puncte), Kelley (11 puncte) și Topuzovic (10 puncte). Jucătoarea din România Claudia Cuic a evoluat pentru echipa turcă, marcând 14 puncte.  

„A fost o victorie grozavă, împotriva unui mare club. Echipa a avut încredere și am jucat grozav chiar din primul moment. Și atmosfera a fost minunată. Este, însă, doar o victorie, trebuie să mergem mai departe la fel de determinați. Felicitări fetelor și fanilor noștri”, a declarat antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe. 

După două partide, Sepsi se află pe locul doi în grupă, cu 3 puncte, unul mai puțin decât liderul Bydgoszcz. Galatasaray are 3 puncte, iar suedezele de la Lulea încheie clasamentul cu 2 puncte.  

Pe 31 octombrie, echipa antrenată de bosniacul Zoran Mikes va juca în deplasare la Lulea. 

FOTO: Miska Brigitta

VEZI ȘI:

VIDEO Michael Jordan a deschis o clinică pentru oamenii defavorizați! Legenda baschetului a donat 7 milioane de euro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  24 Octombrie 2019, 16:23

Bine ca mai amintiti si de baschetul feminin si de SEPSI SIC ! Ar fi fost indicat transmisiunea acestui superb joc de scoala,tinand cont si de asteptarile iubitorilor de baschet feminin.Dati doar meciuri masculine,si in ultimii 5 ani,de cand SEPSI SIC ESTE LA CARMA BASCHETULUI FEMININ NATIONAL,-atat in campionat cat si in cupa-NU MAI TRANSMITETI NIMIC.Pacat,fiindca tineretul si iubitorii de baschet,s-ar putea delecta cu jocul multor echipe de baschet feminin.Felicitari SEPSI SIC,succes in continuare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează