SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

GALERIE FOTO Dublă pentru Alba Iulia și premieră pentru UNEFS la Universitarele de baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2016 13:36

Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia s-a impus pentru al doilea an consecutiv în Campionatul Național Universitar de baschet 3x3, al cărui turneu final a avut loc vineri și sâmbătă în Agronomia din București. La masculin, competiția a fost câștigată de UNEFS București.

Marta Fodor, Alina Chivu, Bianca Voica și Dora Ardelean, fetele din echipa de aur a universității din Alba Iulia, vor reprezenta România la Jocurile Europene Universitare de la Rjeka, Croația, în cadrul turneului de baschet 3x3. Anul trecut, la Campionatele Europene Universitare, echipa din Alba Iulia a cucerit medaliile de argint, cea mai importantă performanță a baschetul 3x3 din România, după titlul European cucerit în 2014 la seniori.

Alba Iulia a avut un singur meci dificil de-a lungul competiției, în semifinale, când au învins cu 13-11 echipa UNEFS București. Ardelencele au trecut apoi fără probleme în finală de Universitatea de Vest din Timișoara, scor final 21-9.

La masculin, Universitatea de Educație Fizică și Sport din București a învins la limită, după o finală dramatică, scor 21-20, Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. Cezar Baragău, Raoul Olariu, Alin Olaru și Vlad Lazăr și-au câștigat la rândul lor dreptul de a lupta pentru tricolor la competiția din Croația, care va avea loc între 12 și 25 iulie.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează