BASCHET  ·  3 LA 3

GALERIE FOTO Naționala de 3x3 la turație maximă: fetele au dominat la Satu Mare Streetball

Marti, 04 Iunie

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru Campionatul Mondial de la Amsterdam, naționala de baschet 3x3 a României a dominat turneul feminin la Satu Mare Streetball. Ancuța Stoenescu a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului.

Orașul din nord-vestul țării a găzduit în premieră o etapă din circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour. La Castorii Suceava Streetball, câștigătoarea Cupei României la baschet 3x3, Athletic Constanța a câștigat competiția masculină, după trei meciuri de foc în sferturile de finală, semifinale și finală, fiecare dintre ele câștigate la diferențe de maxim trei puncte.

Constănțenii au mers până la capăt și încasat un cec în valoare de 4500 de lei, deși au avut destul peripeții pe drumul spre Suceava, cauzate de furtunile care au lovit România în week-end.

În ciuda vremii, baschetul 3x3 a fost rege în week-end atât la Suceava, în parcarea Iulius Mall, cât și la Satu Mare, cele două evenimente marca Sport Arena Streetball adunând la start în total peste 500 de jucători.

La Satu Mare Streetball competiția masculină a oferit o finală sută la sută sârbească, Olimp Belgrad impunându-se în fața celor de la 3x3 Armaggedon, 21-13. Jucătorii de la Olimp, participanți în circuitul mondial FIBA 3x3 World Tour, sunt la al doilea turneu consecutiv în România, după ce acum două săptămâni, la Timișoara, au cedat la limită în finală în fața celor de la Bucharest 3x3.

Marko Petrovic a fost MVP-ul categoriei Open Masculin la Satu Mare, în timp ce la Suceava, onorurile pentru cei mai buni jucători le-au revenit lui Cezar Bărăgău, de la Athletic Constanța și Dariei Flisc, de la Power Rangers.

La rândul spectatorii au participat activ la eveniment, iar cei mai îndemânatici dintre ei au plecat acasă mai bogați cu 250 de lei, la concursul Lucky Shot, organizat la Satu Mare.

Circuitul național de baschet 3x3 Sport Arena Streetball continuă cu etapele din Sibiu (14-15 iunie), Cluj și Galați (22-23 iunie), urmând ca în 29-30 iunie Constanța să găzduiască turneul de calificare pentru FIBA 3x3 Europe Cup – campionatul european care va avea loc în acest an la Debrecen, după ce anul trecut a fost găzduit la București.Un bărbat s-a îndrăgostit de o prostituată. Ce gest nebunesc a făcut când a văzut-o într-o mașină cu un client

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Osaka

Digi 2
06:00 Tenis, WTA

Turneul din Seul

Digi 4
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Guangzhou

Digi 3
13:45 Rugby

Japonia - Rusia

TVR 1
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Metz

Digi 2, Telekom 3, Look Sport
18:00 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Petrolul

Digi 1, Telekom 1, Look
20:30 Fotbal, Liga 1

Gaz Metan Mediaș - Universitatea Craiova

Digi 1, Telekom 1, Look
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 4, Telekom 3, Look Sport 3
21:45 Fotbal, Serie A

Cagliari - Genoa

Digi 3, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Southampton - Bournemouth

Eurosport
22:00 Fotbal, La Liga

Osasuna - Betis

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
Program TV complet

Liga 1