SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Sezonul 11 a ajuns la final » S-au desemnat ultimii campioni ai Sport Arena Streetball 2015

Articol de GSP - Publicat luni, 03 august 2015 13:42

După o finală memorabilă, încheiată după prelungiri, echipa We Got Game a devenit campioana Sport Arena Streetball 2015 și va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3x3, calificîndu-se pentru Mastersul de la Lausanne.

Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3x3, s-a încheiat apoteotic. Un coș de două puncte marcat în prelungiri de Victor Constantin, a pecetluit victoria celor de la We Got Game, scor final 21-19 în fața celor de la Școala Veche.

Alături de Victor Constantin, al cărui frate Andrei a făcut parte din echipa care a reprezentat România la Miami, în finala primei ediții a FIBA 3x3 World Tour, au mai făcut parte Hristu Șapera, antrenorul echipei Steaua CSM EximBank, Adrian Trandafir și Ștefan Buruiană.

2.000 de spectatoris-au aflat pe terenurile din Universitatea Politehnică București, de-a lungul week-end-ului, care a început cu Turneul 4, desfășurat vineri și sîmbătă

Finalista categoriei Open, Școala Veche, reușise o mare surpriză în semifinalele turneului, eliminând formația Make-A-Wish din care făceau parte Virgil Stănescu, Claudiu Fometescu, Angel Santana și Cătălin Vlaicu, mari favoriți la titlu.

La feminin Open, nationala de baschet a Romaniei cu Gabriela Mărginean, Anca Șipoș, Andra Haas și Sonia Ursu s-a impus în finală în fața naționalei Ungariei, scor final 21-14, după o partidă în care Mărginean a marcat 11 puncte. Vecinii noștri au participat la Masterul Sport Arena Streetball și în competiția masculina, HunTeam cedând în sferturile de finală.

Caravana turneelor de baschet 3x3 organizate de Sport Arena va mai avea o ultimă oprire în acest an, în Piața Universității, în zilele de 15 și 16 august. Atunci se va disputa a patra ediție a turneului internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va aduna la start echipe din 12 țări și a cărui câștigătoare va merge de asemenea la Lausanne, pentru FIBA 3x3 World Tour Master.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează