SPORTURI  »  BASCHET  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Și-a pus silicoane din averea de un miliard de dolari a tatălui ei » Fiica legendei baschetului mondial a înnebunit America

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 decembrie 2018 15:59

Elisa Johnson (23 de ani), fiica legendei baschetului american Magic Johnson, ține capul de afiș în presa de peste ocean.

Unul dintre cele mai în vogă modele, Elisa a hotărât să profite de averea de peste un miliard de dolari a tatălui ei și tocmai și-a făcut o operație costisitoare de mărire de săni.

"Vreau să devin celebră în industria modellingului, vreau să ies de sub influența numelui tatălui meu. Vreau să creez propriul meu brand de ochelari de soare, să încerc și o carieră în lumea televiziunii sau chiar să mă apuc de cântat", declara Elisa într-un interviu recent acordat.

+11 FOTO

Magic Johnson are în palmares 5 titluri de campion în NBA, 3 trofee de MVP al finalelor, 3 trofee de MVP ale sezonului regulat și a participat de 12 ori la All-Star Game.

Vezi și: https://www.GALERIE FOTO Și-a scos tatăl din minți » Fiica de 19 ani a unui jucător legendar de tenis, în ipostaze nepermise: "Am eșuat ca tată"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (6)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  11 Decembrie 2018, 23:26

E nascuta in 1994-1995, tac-su a anuntat ca e hiv pozitiv in 1991.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  23 Noiembrie 2018, 10:36

Bun, dar ce performante sportive are distinsa duduie? Sau care e legatura cu sportul, a participat la vreo competitie, a facut ceva ce are legatura macar cu sportul? Aaa, n-a facut nimic, doar si-a pus sani? Parca gsp-ul lui peste prajit era ziar de sport, nu ziar de fufe. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badeadorian
badeadorian  •  23 Noiembrie 2018, 00:26

Asta da stire din baschet !!! Sau este o litere gresita si trebuia scris *** ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează