SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Slam-dunk pentru copii » Moga și Stănescu s-au duelat sub panou la Sport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iulie 2015 23:30

Marius Moga și Virgil Stănescu, ambasadorii Make-A-Wish România, au făcut spectacol în week-end la Sport Arena Streetball, într-un meci al vedetelor în care distracția a fost pe primul plan.

Chiar dacă a jucat în fața lui Stănescu, unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști români din ultimele două decenii, Marius Moga nu s-a arătat deloc intimidat pe terenul de baschet. N-a fost atît de ușor să așeze mingea în coș precum pune notele muzicale pe portativ, dar după mai multe încercări a început să și marcheze.

A fost o partidă în care scorul nu a contat, iar învingători au fost în primul rînd cei cărora fundația Make-A-Wish România le îndeplinește zilnic dorințe dar și toți cei prezenți pe terenurile din Universitatea Politehnică București, care au contribuit la atmosfera de sărbătoare.

În duelurile pe bune de sub panou, echipa Școala Veche, avîndu-l în componență pe campionul european de 3x3 Vasile Ștefan, a reușit al doilea succes consecutiv la categoria Open. Cei de la Școala Veche se anunță printre favoriți la apropiatul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger care va avea loc la mijlocul lunii august.

Atît Bucharest Challenger cît și Sport Arena Streetball sînt turnee de calificare pentru FIBA 3x3 World Tour, cele mai bune echipe de la aceste competiții urmînd a participa, la sfîrșitul lunii august, la Mastersul de la Lausanne.

La categoria Open, la feminin, Anca Sipos si Andra Haas, componente ale naționalei feminine de 3x3 care a participat la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-au impus din nou, după un turneu in care echipa lor a dominat de la început pana la sfîrșit.

Sezonul cu numărul 11 al Sport Arena Streetball se apropie de final, ultimele două turnee urmînd să aibă loc peste două săptămîni. Mai întîi, în zilele de 31 iulie și 1 august se va disputa Turneul 4, urmînd ca duminică, 2 august, să aibă loc Turneul Master, care va desemna campioanele sezonului 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close