BASCHET  ·  EVENIMENT

GALERIE FOTO Sportivii de legendă ai României s-au întrecut pe terenul de baschet » Mihai Covaliu a făcut spectacol în fața sediului COSR!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 12:41

Președintele COSR, Mihai Covaliu, Georgeta Andrunache, Alina Dumitru și Viorica Șușanu au împărtășit bucuria de a juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, pe terenul special amenajat pe espalanada de lângă Casa Olimpică din București.

La evenimentul organizat de către COSR, Sport Arena Streetball și Federația Română de Baschet au participat atât jucatori profesionisti, care au obținut rezultate remarcabile pentru România în competițiile de baschet 3x3, cât și membrii Fundației Motivation România și ai Special Olympics România.

Meciurile amicale disputate, de fapt o pledoarie pentru practicarea acestei discipline sportive, nou introdusă în programul Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo din 2020, s-au bucurat de o susținere de marcă de pe margine.

"Dorim să aducem cât mai mulți copii și tineri către sport și un stil de viață cât mai activ. Vrem să formăm o cultură sportivă în rândul copiilor și publicului larg și să conștientizăm părinții în legătură cu rolul educativ al sportului și al olimpismului”
Mihai Covaliu, președinte COSR

Evenimentul a marcat încheierea campaniei "Din stradă, la Jocurile Olimpice", demarată de Sport Arena Streetball în anul 2013, atunci când la București a fost organizat un turneu de prezentare a baschetului 3x3 pentru Comitetul Internațional Olimpic. Sport Arena Streetball, alături de partenerii săi, a susținut în permanență acest demers al Federației Internaționale de Baschet, care s-a soldat în vara acestui an cu introducerea de către CIO a disciplinei baschet 3x3 în programul Jocurilor Olimpice începând cu ediția Tokyo 2020.La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1