SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Îl depășesc eroii noi » Jimmy Butler a doborît un record deținut de Michael Jordan

Jimmy Butler, 26 de ani, va rămîne pentru totdeauna în cel puțin un top din NBA deasupra lui Michael Jordan
Jimmy Butler, 26 de ani, va rămîne pentru totdeauna în cel puțin un top din NBA deasupra lui Michael Jordan

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 00:00

Jimmy Butler a stabilit un nou record la capitolul cele mai multe puncte marcate în jumătate de meci pentru Chicago Bulls: 40. Vechea performanță, 39 de puncte, îi aparținea marelui Michael Jordan.

Și Butler, și Jordan jucau pentru aceeași echipă, Chicago Bulls, cînd au intrat în istoria clubului. Butler a doborît borna lui Michael Jordan duminică, în meciul cîștigat de Bulls, cu 115-113, în fața celor de la Toronto Raptors.

În total a înscris 42 de puncte, dar 40 dintre ele au fost reușite în a doua jumătate a partidei. La vremea lui, Jordan își asigurase acest titlu pe 16 februarie 1989, marcînd 39 de puncte în partea secundă a unui meci cu Milwaukee Bucks.

Butler este unul dintre jucătorii care reprezintă linia de încălțăminte a lui Michael Jordan. Cu modestie, el a refuzat  orice comparație cu cel al cărui record l-a spulberat. "Nu mă pot compara cu el. Nu vreau să fiu comparat cu el ca nu cumva oamenii să creadă că pot face tot ce putea face el. Mă străduiesc. Dar nu sînt nici pe departe ce era el", a spus Butler.

În același meci de duminică, Butler marcase doar două puncte în primele două reprize și primise și un cot în plină figură de la un adversar. Motiv pentru care a fost dus la vestiare și medicii i-au pus copci pentru o rană din apropierea gurii. Butler și colegii săi susțin că acest incident l-a motivat să tot atace panoul.

"Cel mai mult mă bucur că am obținut victoria. Nu vreau să fiu comparat cu Jordan, toată lumea știe ce a făcut el pentru sportul acesta"
Jimmy Butler, Chicago Bulls

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  05 Ianuarie 2016, 15:10
Postat de hmmmm pe 05 Ianuarie 2016, 12:50

Un nou articol de senzatie tip revista de scandal... A "spulberat" recordul lui Jordan... cu 1 punct!!! Nu este un limbaj cel putin exagerat?!? Si daca pentru atat ajunge sa fie comparat cu Air Jordan este jenant! Ma indoiesc ca va fi vreun alt jucator capabil sa faca ce facea el pe teren prea curand.

Nu trebuie inteles ziarul mai mult decat ca un cancan sportiv, in cel mai bun caz. Trebuie luat ca o foaie gen ”cronica carcotasilor” si nimic mai mult. Daca vreti sa cititi presa de sport adevarata cititi presa straina.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  05 Ianuarie 2016, 13:57
Postat de hmmmm pe 05 Ianuarie 2016, 12:54

Ce reguli nu respecta comentariul lui muc1ficatorul?!? Faptul ca scoate in evidenta ca sunt stiri exagerate, inventate, total gresite si nedocumentate?!? Poate ar fi mai bine sa aveti grija pe cine platiti! Atitudine jenanta - mai bine taiem comentariul ca sa nu vada altii ca scriem prostii...

jurnalisti incompetenti... (a se citi o injuratura mult mai grava) "erou" si "record spulberat"? ...ce *** sa mai comentez ca imi pierd timpul degeaba... "ziaristii nu intelege" Coruptia ucide si de aceea avem nevoie de schimbare... dar noi nu ne schimbam!! continuam sa propagam *** si sa ne luam leafa!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hmmmm
hmmmm  •  05 Ianuarie 2016, 12:54

Ce reguli nu respecta comentariul lui muc1ficatorul?!? Faptul ca scoate in evidenta ca sunt stiri exagerate, inventate, total gresite si nedocumentate?!? Poate ar fi mai bine sa aveti grija pe cine platiti! Atitudine jenanta - mai bine taiem comentariul ca sa nu vada altii ca scriem prostii...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează