SPORTURI  »  BASCHET  »  INDIANA PACERS

Indiana Pacers a smuls penele ”vulturilor” din Atlanta: Paul George a fost, din nou, letal

Articol de - Publicat joi, 25 aprilie 2013 00:00 / Actualizat joi, 25 aprilie 2013 15:55

Indiana Pacers a avut un joc imaginativ în a doua confruntare cu Atlanta Hawks şi-a smuls penele "vulturilor", scor 113-98. A doua victorie în care Indiana înscrie peste o sută de puncte, iar Atlanta nu bifează această cotă. Elevii lui Frank Vogel au luat o gură de aer proaspăt, înaintea a două meciuri tari pe arena adversarilor.

Diferenţa este imensă, aşa o arată primele două partide, între formaţii. Cei 18.165 de spectatori din Bankers Life Fieldhouse au avut ce vedea. Paul George, 22 de ani, se anunţă un star ce va influenţa NBA în următoarea perioadă.

Dacă în primul meci a avut un triple-double, aseară a reuşit 27 de puncte, 8 recuperări şi 3 pase decisive. Iar faza în care şi-a umflat muşchii, după o superfază, a arătat atitudinea omului care vrea să ducă Indiana spre finala conferinţei. Lîngă George, a impresionat George Hill, 22 de puncte.

La Hawks, Josh Smith, 16 puncte şi 6 recuperări, şi Al Horford, 13 puncte, 10 recuperări şi 5 pase decisive, au adus prea puţin pentru echipa lor. Specialiştii vorbesc chiar că Indiana va cîştiga confruntarea cu 4-0, mai ales că şi antrenorul Atlantei, Larry Drew, a comentat: "Nu ne concentrăm 48 de minute, cît durează un meci. E imposibil să cîştigăm astfel".

Şi-o problemă pentru Pacers: tocmai l-a pierdut pe Lance Stephenson, accidentat la spate în primul sfert, după o căzătură urîtă.

11 meciuri a pierdut consecutiv Pacers pe terenul lui Hawks din 2006 încoace

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vai_de_mama_noastra
vai_de_mama_noastra  •  26 Aprilie 2013, 10:39

HAWK se traduce Soim,nu Vultur

Vezi toate comentariile (1)
Comentează