SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Un star din NBA i-a băgat pe fani în alertă » Poliția s-a dus la el acasă după ultimele mesaje postate pe Instagram

Ja Morant, în duel cu Anthony Davis și LeBron James // FOTO: Imago
Ja Morant, în duel cu Anthony Davis și LeBron James // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 25 mai 2023 20:28 / Actualizat joi, 25 mai 2023 21:23

Ja Morant (23 de ani), point guard-ul de Memphis Grizzlies, i-a îngrijorat pe fani cu ultimele postări de pe Instagram. Iar Poliția l-a vizitat pentru a vedea dacă totul este în regulă.

Vedeta din NBA trece printr-o perioadă complicată. În acest moment este suspendat din echipă, după ce a fost protagonist în două episoade controversate.

  • Pe 15 martie a fost filmat cu o armă într-un club din Denver. A fost suspendat pentru 8 meciuri și amendat cu 670.000 de dolari.
  • Ulterior, pe 14 mai a apărut din nou cu o armă, într-un video live pe Instagram. A fost suspendat provizoriu din echipă

Poliția, vizită la casa lui Ja Morant

Recent, Ja Morant, considerat a fi unul dintre cei mai talentați baschetbaliști, a postat o serie de mesaje pentru familie, pe Instagram, care i-au alarmat pe fani.

„Te iubesc, mamă!”, „Te iubesc, tată!”, „Ești cea mai tare fiică. Te iubesc” și „La revedere!” au fost mesajele lui Ja Morant, pe care ulterior le-a șters.

După aceste postări, Poliția a mers la casa baschetbalistului pentru a vedea dacă acesta este bine.

„E OK. Ne-a spus doar că ia o pauză de la rețelele sociale”, a spus un oficial al Poliției, potrivit SkySports.

  • În draft-ul din 2019, Ja Morant a fost selectat cu opțiunea a doua, în prima rundă, de către Memphis Grizzlies, formație ce a decis să-și construiască viitorul în jurul său. 
  • Morant s-a ridicat la nivelul așteptărilor și pe cea mai înaltă treaptă a baschetului mondial, câștigând titlul de cel mai bun debutant al anului în 2020. 

Citește și: 

Simona Halep, mesaj disperat după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată! Acum știu cu siguranță”

FRH recunoaște că s-a făcut de râs! A anunțat echipa greșită că va juca în Liga Campionilor + Primarul ceruse deja bani pentru transferuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează