SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Un baschetbalist celebru șochează: „Vara asta am slăbit 45 de kilograme ”

James Harden foto: Imago
James Harden foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 12:23 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 13:35

James Harden (33 de ani) a făcut o dezvăluire incredibilă la conferința de presă din pre-sezonul NBA a formației Philadelphia 76ers. James Harden a spus că a slăbit 45 de kilograme în această vară.

În momentul în care James Harden a precizat că a slăbit 45 de kilograme, coechipierul său Joel Embiid a început să râdă. 

Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”
ȘTIRI SPORTIVE
Simona Țăranu despre startul în televiziune: „Redactorul-șef mi-a zis: «Îmi pare rău de tine că ești profi, dar nu ești sexy»”

James Harden: „Nu am fost sănătos în ultimul an”

În ultimul an și jumătate, chiar nu am fost suficient de sănătos pentru a face treaba potrivită, așa cum eram obișnuit”, a precizat James Harden, atunci când a fost întrebat despre motivația din spatele acestei schimbări radicale de look.

Cine este James Harden

James Harden este campion al Jocurilor Olimpice de la Londra la baschet cu naționala Statelor Unite. În 2018 și 2019 a primit titlul de cel mai bun marcator din NBA. James Harden măsoară 1,96 m și în cariera sa a avut o greutate în jurul a 99 de kilograme.

Citește și alte știri:

PCH plănuiește să scape de Șerdean și Nicolae Badea » Ce plan a pus la punct pentru viitorul lui Dinamo

George Pușcaș, „tăvălit” și după ce a dat două goluri cu Bosnia: „E inadmisibil ce a făcut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close