SPORTURI  »  BASCHET  »  U-BT - LONDON LIONS

VIDEO „La nivel de Partizan și Steaua Roșie” » Americanul a făcut o plecăciune în fața publicului U-BT: „Printre cele mai subestimate atmosfere din LUME!”

Sala Polivalentă a fost arhiplină la U-BT - London Lions // foto: Raed Krishan, GSP +18   FOTO
Sala Polivalentă a fost arhiplină la U-BT - London Lions // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 13 martie 2024 23:27 / Actualizat joi, 14 martie 2024 16:36

Americanul Jordan Taylor (34 de ani) s-a declarat profund impresionat de atmosfera din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, acolo unde echipa lui, London Lions, s-a impus cu 91-79 și a avansat în semifinalele Eurocup, a doua cea mai importantă competiție europeană din baschetul masculin.

U-BT Cluj-Napoca a fost surclasată în această seară de London Lions, cea mai bună echipă de baschet masculin a momentului în Marea Britanie. Asistența, însă, a fost la cel mai înalt nivel.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a fost arhiplină, cu aproximativ 10.000 de inimi bătând neîncetat pentru alb-negri, chiar și când jocul acestora scârțâia.

+14 FOTO

VIDEO. Jordan Taylor a făcut o plecăciune în fața publicului de la Cluj: „La nivel de Partizan și Steaua Roșie!”

Atmosfera l-a mișcat și pe americanul Jordan Taylor, autor a 10 puncte. El a comparat ce a văzut în Sala Polivalentă cu ce se întâmplă la meciurile de acasă ale marilor echipe din Serbia, unde zeci de mii de oameni produc scene fascinante.

„A fost uimitor. Să fiu sincer, în timpul meciului nu realizezi cum este atmosfera, dar este, sincer, una dintre cele mai subestimate ambianțe din Europa, probabil din lume! Toată lumea vorbește despre Partizan și Steaua Roșie, dar atmosfera de aici este la același nivel”, a spus Taylor la finalul partidei.

Referitor la meci, el a concluzionat că „a fost greu să rezistăm 40 de minute, cei de la U-BT sunt agresivi, dar am rămas împreună, am reușit suficiente aruncări, iar apărarea a fost remarcabilă”.

„La nivel de Partizan și Steaua Roșie” » Americanul a făcut o plecăciune în fața publicului U-BT: „Printre cele mai subestimate atmosfere din LUME!”
Jordan Taylor în acțiune FOTO Raed Krishan

„Avem atât de mult talent încât un jucător precum Matt Morgan a înscris numai 8 puncte, deși ca echipă am înscris 90. Fiecare are șansa lui, iar atunci când vine trebuie să se ridice la nivelul. Avem un grup grozav, a fost o evoluție incredibilă”, a adăugat americanul în vârstă de 34 de ani.

VIDEO. Declarațiile lui Bryce Jones, cel mai bun marcator al lui U-BT

Sincer, a fost o experiență din care am învățat. Au lovit primii, am reacționat într-o oarecare măsură, dar atunci când a trebuit să luăm deciziile potrivite în momentele cheie experiența și-a spus cuvântul.

Am avut un an grozav per ansamblu, nimeni nu se aștepta să reușim ce am făcut, să terminăm grupa pe locul 2. Cred că am arătat Europei că suntem o echipă care va lupta, va concura la un nivel înalt. Sunt mândru de băieți, am făcut multe lucruri extraordinare și putem ține capul sus. Mergem înainte, mai avem trofee să câștigăm. Vom fi OK.

Felicitări fanilor noștri, vrem să le mulțumim tuturor pentru că sunt în public la fiecare meci. Știam că va fi o seară importantă pentru Cluj, iar ei au venit și ne-au sprijinit pe durata celor 40 de minute. Vreau să le mulțumesc tuturor din adâncul inimii.

Acum trebuie să ne concentrăm pe campionat, să continuăm să fim constanți, să continuăm să câștigăm.

- Bryce Jones, U-BT Cluj-Napoca

23 de puncte,3 recuperări și 5 pase decisive și-a trecut în cont Bryce Jones

Mai multe știri din baschet:

Sabrina Ionescu s-a căsătorit cu Grasu » O legendă NBA și văduva lui Kobe Bryant, la nunta baschetbalistei cu origini românești
METROSPORT
Sabrina Ionescu s-a căsătorit cu Grasu » O legendă NBA și văduva lui Kobe Bryant, la nunta baschetbalistei cu origini românești
BC Timişoara s-a calificat în finala Alpe Adria Cup
BC Timişoara
BC Timişoara s-a calificat în finala Alpe Adria Cup

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  14 Martie 2024, 15:56

...la noi in tara baschetul este ignorat ...marginalizat ...antrenorul roman al acestor straini nu i bun de nimik ...

Draagan
Draagan  •  14 Martie 2024, 13:26
Postat de ghioroiu pe 14 Martie 2024, 07:55

Ce nivel ? Noi ne comparam cu sarbii, croatii,slovenii, muntenegrenii la basket, handbal, polo si toate sporturile de echipa ? ( nu vorbesc de sporturile individuale ). U Cluj este sustinuta de banca Transivania (Caritas-Dacia Felix-Banca Transivania ). Una peste alta ,,Cinste lor''. Dar lasati-i pe Partizan si Steaua Rosie in pace. Ce reprezentam noi in basket la nivel de nationala ? O barat.

Dacă aș fi răutăcios aș zice că ești *** funcțional. Dar poate ai fost numai neatent. Unde se menționează de vreo comparație la nivel sportiv cu acele echipe sau cu sportul din ex-Yugoslavia, în general? Era vorba de ATMOSFERA fanilor, atât. Că a fost o declarație diplomată, și că totuși în realitate nu poți zice că e la nivel egal (deși nici extrem de departe), e altă poveste.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chaplin
chaplin  •  14 Martie 2024, 08:29

Felicitări U Cluj, faceți treaba buna acolo! Continuați pe aceeași linie! Sunteți grozavi! Din București, HAIDE U!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează