SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Jucătorii lui Hagi au făcut spectacol pe terenul de baschet! Constanța Streetplay a dat startul calificărilor pentru Jocurile Olimpice la baschet 3x3

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 17:59

Constanța Streetplay, ediția de iarnă, ultimul turneu marca Sport Arena Streetball din 2018, i-a reunit pe terenul de baschet 3x3 pe fotbaliștii de la Viitorul Constanța și pe starul echipei locale de baschet Athletic Constanța.

 Baschetbalistul american Deondre Ray a făcut spectacol cu dunkurile sale, ajutat de Carlo Casap, Alexandru Mățan, Ionuț Vînă și Bradley De Noijeer de la Viitorul Constanța. Casap a fost cel mai curajos dintre fotbaliști și l-a lăsat pe Ray să zboare peste el pentru un slam-dunk, în timp ce Vînă și-a dovedit calitățile de pasator și i-a ridicat baschetbalistului mingea la inel cu o braziliană.

20181111 18261437

Cea de-a doua ediție de iarnă a tradiționalului turneu Constanța Streetplay a reunit la start peste 200 de participanți, la toate categoriile. Turneul s-a încheiat cu victoria echipei Blind Date (Bogdan Cezar Sandu, Mihai Văcărescu, Leonard Filip și Andrei Grosu), care s-a impus în finala categoriei de elită, Open Masculin, 21-12 cu localnicii de la Animal Pack. Campionii au încasat un cec în valoare de 4500 de lei.

Echipele Liceului cu Program Sportiv din Constanța, atât la masculin cât și la feminin s-au impus în competiția școlară, 3x3 Schools Battle. La gimnaziu echipele Scolii 29 “Mihai Viteazul” au reușit de asemenea dubla, câștigând atât la băieți cât și la fete.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează