SPORTURI  »  BASCHET  »  DIVIZIA A MASCULIN

Jujuan Cooley nu s-a prezentat la antrenamentul echipei BC Mureş: "A plecat din locuinţă, luîndu-şi toate lucrurile"

BC Mureş
BC Mureş

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 aprilie 2012 12:58

Fundaşul american al echipei de baschet masculin BC Mureş Jujuan Laray Cooley a "dispărut" de joi din oraş, el neprezentîndu-se la antrenamentul programat în cursul serii, informează un comunicat al formaţiei ardelene.

"Vă informăm cu regret, că la antrenamentul echipei de azi, 5 aprilie, al echipei de Divizia A, jucătorul Jujuan Laray Cooley nu s-a prezentat. Încercînd să aflăm motivul, am descoperit că respectivul a plecat din locuinţa care i-a fost repartizată, luându-şi toate lucrurile, a lăsat cheia în cutia poştală a proprietarului şi a dispărut fără urmă din oraş, fără să anunţe pe cineva de motivele plecării intempestive", se arată pe site-ul oficial al clubului din Tîrgu Mureş.

Oficialii de la BC Mureş nu-şi pot explica plecarea americanului, unul dintre cei mai constanţi jucători, mai ales că el avea toate drepturile finaciare achitate la zi: "Gestul lui Jujuan Laray Cooley este total de neînţeles, în condiţiile în care el nu a avut conflicte deschise cu nimeni din conducerea sau anturajul clubului, a fost plătit la zi, şi are contract valabil pînă la terminarea campionatului, incluzînd play-off-ul. Clubul îşi rezervă dreptul de a efectua toate diligenţele juridice pe care le consideră oportune".

Cooley a jucat ultimul meci pentru BC Mureş miercuri seară, echipa sa învingînd BC Timişoara, cu 85-77, în ultima etapă a sezonului regulat.  În primul tur al play-off-ului, BC Mureş urmează să joace, în 11 aprilie, cu campioana "U" Mobitelco BT Cluj. În meciurile din sezonul regulat, Cooley a avut o medie de 33 de minute jucate pe meci, cu un bilanţ de 14,4 puncte , 5,9 pase decisive şi 3,8 recuperări. (sursa: Mediafax)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează