BASCHET  ·  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit! Ghiță Mureșan, declarații emoționante după moartea fostului baschetbalist

Duminica, 26 Ianuarie, 23:45

Kobe Bryant, unul dintre cei mai mari baschetbaliști din istorie, a murit, la 41 de ani, împreună cu fetița lui de 13 ani, Gianna, și alte 3 persoane, în urma unui accident de elicopter petrecut în Calabasas, California. 

VIDEO // Imagini de la locul accidentului: 

Ghiță Mureșan, 48 de ani, baschetbalistul român care a scris istorie în NBA, a comentat vestea teribilă care a cutremurat duminică seara lumea sportului: dispariția tragică a fostului baschetablist Kobe Bryant. 

„Vestea este adevărată şi foarte tristă. NBA încă nu a dat niciun anunţ (n.r. între timp, site-ul oficial al NBA a confirmat tragica veste), dar ştim cu toţii deja că e adevărat. Este o zi tare tristă pentru familia lui Kobe şi pentru familia NBA. Aş fi vrut să fie doar o poveste, Kobe a fost prea tânăr ca să se ducă. 

Aseară, LeBron James i-a doborât recordul de puncte şi toată lumea vorbea despre asta, iar acum uite! E o întâmplare nefericită. Nu suntem pe Pământ o veşnicie, dar aş fi vrut şi am fi vrut cu toţii ca el să stea mai mult cu noi. Kobe a fost extrem de iubit, nu doar ca jucător şi nu doar în lumea baschetului. Ci mai ales de copii, a fost iubit ca om. A convins mulţi copii să vină la baschet”, a declarat Ghiță Mureșan, potrivit news.ro.  

+18 FOTO

Vezi și: Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1