SPORTURI  »  BASCHET  »  TRAGEDIE

Kobe Bryant a murit // NBA a amânat derby-ul dintre LA Lakers și LA Clippers!

Articol de GSP - Publicat marti, 28 ianuarie 2020 18:22

Meciul dintre Los Angeles Lakers și Los Angeles Clipers de miercuri dimineața a fost amânat la cererea oficialilor echipei gazde. Va fi un ultim omagiu adus lui Kobe Bryant.

  • Kobe Bryant, legendarul baschetbalist de la Los Angeles Lakers, a murit duminică noapte după ce elicopterul în care se află alături de alte 8 persoane, printre care și fiica lui de 13 ani, Gianna, s-a prăbușit (Detalii AICI)

Kobe Bryant se confundă cu istoria recentă a lui LA Lakers. Ultimele 5 titluri de campioană în NBA, cele din 2000, 2001, 2002, 2009 și 2010 au fost obținut cu Kobe pe parchet. Fanii formației au cerut amânarea derby-ului local cu LA Clippers, iar oficialii ligii americane s-au conformat.  Partida era una extrem de așteptată, cele două formații din LA fiind principalele favorite în conferința de Vest.

Ultima dată când NBA a amânat un meci a fost pe 15 aprilie 2013. Partida dintre Boston Celtics și Indiana Pacers nu s-a mai disputat din cauza atentatului cu bombă comis la Maratonul din Boston. 

Kobe are numerele retrase 

Kobe Bryant a îmbracat tricourile cu numerele 8 și 24 la Los Angeles Lakers. Cele două nu vor mai fi purtate de alt jucător, iar mai multe formații vor să urmeze exemplul californienilor. Dallas Mavericks a făcut deja asta, iar fanii baschetului american cer ca întreaga ligă să facă acest demers. 

Vezi și: 

LeBron James, mesaj răscolitor după dispariția lui Kobe Bryant: „Te rog să-mi dai putere din ceruri! Îți promit că voi duce mai departe moștenirea ta”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează