SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kobe Bryant, acuzat de agresiune în timpul unei slujbe religioase

Kobe Bryant, într-o reclamă la un cunoscut producător de pantofi sport
Kobe Bryant, într-o reclamă la un cunoscut producător de pantofi sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2011 13:07

Kobe Bryant are probleme cu legea! Starul celor de la LA Lakers a fost acuzat de un bărbat de agresiune, iar poliţia din San Diego a deschis deja o anchetă.

Incidentul s-a petrecut într-un lăcaş de cult din nordul statului californian San Diego, în timpul slujbei. Kobe a venit la biserică împreună cu soţia, dar numai de "cele sfinte" nu-i ardea superstarului din NBA. La un moment dat, el l-a agresat pe un bărbat despre care credea că este paparazzi.

Mai exact, Kobe i-ar fi smuls acestuia telefonul mobil din mână, convins că respectivul îl fotografia cu scopul de a trimite revistelor mondene pozele cu el şi cu soţia lui. Starul s-a convins că în aparat nu erau fotografii, ocazie cu care l-ar fi altoit pe „obraznic”, anunţă EVZ.

"Ceva s-a întâmplat în acea biserică, iar Bryant este implicat. Ancheta este în curs de desfăşurare”, a comentat purtătorul de cuvânt al forţelor de ordine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează