SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kobe Bryant magic, Lakers la pămînt. Plus alte surprize în baschetul minunat

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 24 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 18:00

Cînd Lakers părea să renască, a doua înfrîngere consecutivă a californienilor, după 3 victorii ce dădeau speranţe, a readus o linişte supărătoare în Oraşul Îngerilor.

Eşecul a venit vineri seară pe terenul lui Memphis Grizzlies, scor 98-106, în faţa unei revelaţii a NBA din prezent, 9 victorii şi două înfrîngeri. Clasic, Kobe Bryant a fost din nou la înălţime, dar degeaba!

Cel mai bine plătit jucător din NBA a reuşit 30 de puncte, trei recuperări, patru pase decisive). În schimb, spaniolul Pau Gasol a fost iar de nerecunoscut. Doar 6 puncte şi 4 recuperări. Pe cînd fratele său, Marc, a reuşit 14 puncte pentru Grizzlies.

New York down!

Houston Rockets a dat de pămînt cu New York Knicks (131-103). Cu toate că Melo Anthony a dat recital personal, 37 de puncte, Jeremy Lin şi James Harden au dus texanii spre un succes aplaudat. Lin, care n-a mai fost dorit la New York după un start fulminant, a marcat 13 puncte şi a mai avut 7 recuperări şi 3 pase decisive. Plus un dinte ciobit, după un contact fizic mai dur!

Brooklyn rullz

După multe aprecieri, LA Clippers a început să sufere. După eşecul cu Oklahoma City Thunder, a venit un altul, cu Brooklyn Nets (76-86), o surpriză plăcută a startului de sezon. Chris Paul (14 puncte, cinci recuperări şi nouă pase decisive) şi Blake Griffin (14 puncte, opt recuperări şi trei pase decisive) nu au putut să facă faţă gazdelor, unde pivotul Brook Lopez a cîştigat meciul de unul singur, marcând 26 de puncte.

Boston revine

Într-o seară a surprizelor, Oklahoma City Thunder a picat în faţa lui Boston Celtics. Garnett, Pierce şi compania au arătat că încă mai ştiu cum să învingă marile forţe ale prezentului în NBA şi-au învins cu 108 la 100. Cu toate că Durant, 29 de puncte, a încercat să mai schimbe ceva din destinul meciului.

Alte rezultate înregistrate din NBA

Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks 91-101

Orlando Magic - Cleveland Cavaliers 108-104

Detroit Pistons - Toronto Raptors 91-90

San Antonio Spurs - Indiana Pacers 104-97

Denver Nuggets - Golden State Warriors 102-91

Utah Jazz - Sacramento Kings 104-102

Phoenix Suns - New Orleans Hornets 111-108

Portland Trailblazers - Minnesota Timberwolves 103-95

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
tipsy
tipsy  •  24 Noiembrie 2012, 19:55

binevenit articol

Vezi toate comentariile (1)
Comentează