SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Kyrie Irving, one-man show în NBA » Recordul stabilit de jucătorul nevaccinat al lui Brooklyn Nets

Kyrie Irving (29 ani) a înscris 60 de puncte pentru Brooklyn în victoria împotriva celor de la  Orlando Magic, scor 150-108.
Kyrie Irving (29 ani) a înscris 60 de puncte pentru Brooklyn în victoria împotriva celor de la Orlando Magic, scor 150-108.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2022 12:15 / Actualizat joi, 17 martie 2022 13:46

Kyrie Irving (29 ani) a înscris 60 de puncte pentru Brooklyn în victoria împotriva celor de la Orlando Magic, scor 150-108.

Coordonatorul de joc al lui Brooklyn a realizat o performanță istorică, marți, în Orlando, înscriind 60 de puncte într-un meci în care s-a marcat la foc automat. Irving a egalat astfel recordul de puncte din acest sezon, stabilit cu o zi înainte de Karl-Anthony Towns, de la Minnesota.

Kyrie Irving, de neoprit în NBA

Cifrele lui Kyrie din meciul cu Orlando sunt uluitoare, mai ales cele din prima repriză. Baschetbalistul în vârstă de 29 ani a încheiat primele 24 de minute cu 41 de puncte înscrise. Este pentru prima dată de la meciul de 70 de puncte al lui Devin Booker din 2017 (Boston - Phoenix) când un jucător a marcat atât de multe puncte într-o repriză (51 în a doua).

Kyrie Irving, one-man show în NBA » Recordul stabilit de jucătorul nevaccinat al lui Brooklyn Nets

Irving este pe val în NBA. A înscris 50 de puncte săptămâna trecută împotriva lui Charlotte (132-121), iar azi noapte a terminat cu 60 de puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive. Este un record personal înregistrat de Irving.

Fanii prezenți în arenă l-au ovaționat, strigând „Îl vrem pe Kyrie, îl vrem pe Kyrie”, chiar și atunci când superstarul a decis să se odihnească, având în vedere că meciul era deja câștigat de Nets.

Kyrie Irving a fost absent din NBA din cauză că refuză vaccinarea

Înlăturat din NBA chiar de propria echipă pe motiv că nu este vaccinat, Kyrie Irving a fost acceptat din nou în cadrul clubului abia la începutul anului, după mai bine de 6 luni de absență. Decizia a venit după ce oficialii lui Brooklyn Nets au realizat că au nevoie de superstarul american. 

Totuși, din cauza protocolului de sănătate instituit în statul New York, Irving nu are încă voie să joace în meciurile de pe teren propriu, dat fiind statutul său de nevaccinat, însă va putea fi pe terenul de baschet la meciurile din deplasare ale echipei sale.

Citește și alte știri despre baschet:

Steph Curry, de neoprit! La câte puncte înscrise în NBA a ajuns + Gregg Popovich, antrenorul cu cele mai multe victorii din istoria competiției

Cazul Brittney Griner continuă! Americanii ies la atac după ce rușii le-au arestat una dintre cele mai bune baschetbaliste

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează