SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

VIDEO LeBron James, umilit în seara în care a depășit un nou record » Cea mai dură înfrângere din carieră

LeBron James // FOTO: Imago
LeBron James // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 08:25 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 09:39

Los Angeles Lakers a suferit o înfrângere usturătoare în disputa cu Philadelphia 76ers, 94-138. A fost o seară de coșmar pentru vedeta LeBron James, deși a depășit un nou record. 

LeBron James, starul care peste o lună va împlini 39 de ani, luptă la fiecare meci să stabilească noi recorduri. Dar seara în care l-a întrecut pe legendarul Kareem Abdul-Jabbar a fost una de coșmar. 

VIDEO Cea mai dură înfrângere din cariera lui LeBron James 

Los Angeles Lakers nu a avut nicio șansă în meciul Wells Fargo Center (Philadelphia). 

Cu Joel Embiid (30 de puncte, 11 recuperări și 11 assist-uri), MVP-ul sezonului trecut, și Tyrese Maxey (31 de puncte, 3 recuperări și 8 assist-uri) în formă maximă, Philadelphia 76ers a dominat categoric meciul. Gazdele au câștigat fiecare sfert (32-19, 36-34, 30-27, 40-14) reușind a 12-a victorie în 17 meciuri. 

Diferența de 44 de puncte reprezintă o bornă negativă în cariera lui LeBron: e cea mai dură înfrângere din cariera acestuia.

LeBron James a stabilit un nou record 

Starul din Akron (Ohio) continuă lupta cu recordurile. Iar cu ocazia partidei cu 76ers a bifat o nouă performanță incredibilă. LeBron a jucat 30 de minute și a devenit baschetbalistul cu cele mai multe minute (sezonul regular + play-off). 

În al 21-lea sezon în NBA, LeBron James a ajuns la 66.298 minute jucate, depășind recordul lui Kareem Abdul-Jabbar (66.297). Tot pe Kareem, LeBron l-a depășit și în februarie, când a devenit cel mai bun marcator din NBA. 

Citește și:

Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama » Decisiv în victoria lui Denver Nuggets cu San Antonio Spurs
NBA
Nikola Jokic a făcut spectacol în fața lui Victor Wembanyama » Decisiv în victoria lui Denver Nuggets cu San Antonio Spurs

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează