SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Londra va găzdui două meciuri din NBA în martie 2011

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Două meciuri din sezonul regulat contînd pentru liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) se vor disputa la Londra, în martie 2011.

 

Potrivit lui David Stern, preşedintele executiv NBA, scopul acestei acţiuni este de a aduce baschetul în oraşul care va gazdui Jocurile Olimpice din 2012.

Partidele, care vor fi găzduite de Arena O2 din Londra pe 4 şi 5 martie, le vor avea ca protagoniste pe  New Jersey şi Toronto Raptors.

"Organizarea de meciuri din liga profesionistă în Europa reprezintă o etapă importantă pentru NBA şi pentru dezvoltarea baschetului în regiune. Ambele echipe şi-au exprimat interesul pentru a face parte din procesul de globalizare al sportului", a explicat Stern.

De-a lungul timpului, meciuri din NBA au mai avut loc în Mexic şi Japonia, începînd din anul 1990.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
supercool
supercool  •  10 August 2010, 15:11

Ai 5 minute libere pe zi? Vr_ei sa fa_ci ba_ni in acest timp? Nimic mai simplu!!! Intra pe acest blog h t t p : / / gr ea tof fers -4u. bl o gs po t. co m/ p / p t c. h t m l (fara spatii) si afla cum poti face o suma frumusica de bani stand doar 5 minute pe zi in fata calculatorului. Totul este real si gratuit! Orice persoana poate beneficia de acest lucru! Succes!

xpigames
xpigames  •  10 August 2010, 13:07

google: xpi games jocuri caterinca

Vezi toate comentariile (2)
Comentează