SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Luni de la ora 15:00 încep înscrierile la ultimul turneu Sport Arena Streetball din acest an

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 14:03

Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3x3, se apropie de final.

Înscrierile pentru ultima etapă încep luni, 27 iulie, de la ora 15.00 pe site-ul www.3la3.ro. Înscrierile sunt gratuite, numărul maxim de echipe acceptate la Turneul 4 Sport Arena Streetball fiind de 100.

Turneul va avea loc în zilele de 31 iulie și 1 august pe terenurile din Universitatea Politehnica București și prefațează marea finală, Masterul Sport Arena Streetball, care se va disputa duminică 2 august.

Cei mai buni jucători din acest sezon, la fiecare categorie, s-au calificat deja pentru turneul Master iar ceilalți se vor putea înscrie pentru Turneul 4, de unde echipele clasate pe primele locuri pot obține de asemenea calificarea la Master.

Echipa care va câștiga Masterul Sport Arena Streetball la Categoria Open Masculin se va califica pentru FIBA 3x3 World Tour, turneul Masters de la Lausanne (Elveția), care va avea loc în perioada 28-29 august.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează