SPORTURI  »  BASCHET  »  TURNEU DE BASCHET

Luni încep înscrierile al cel de-al doilea turneu de baschet Sport Arena Streetball!

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 19:34

Final de sesiune pentru studenţi, emoţii pentru liceenii care se pregătesc de BAC şi planuri de vacanţă pentru cei care zi de zi merg la birou şi abia aşteaptă o bine meritată pauză. Sport Arena Streetball îi invită pe toţi cei care doresc ca măcar pentru un weekend să nu vă mai bateţi capul cu toate aceste probleme şi să veniţi să bateţi mingea la turneul al doilea al celui mai tare campionat de baschet de stradă din România, care va avea loc între 17 şi 19 iunie, la terenurile din cadrul Universităţii Politehnica din Bucureşti. 

Luni de la ora 15.00 vor începe înscrierile echipelor la Tunreul 2 Sport Arena Streetball. Înscrierile sînt gratuite, fiecare jucător primeşte cardul de participant şi un premiu din partea organizatorilor, indiferent de locul pe care îl ocupă în clasamentul final.

La prima ediţie din acest an cele 200 de locuri, numărul maxim de echipe admise la fiecare turneu din acest an, s-au ocupat în doar cîteva ore. Aşadar luni după amiază trebuie să intraţi pe www.3la3.ro şi să vă validaţi echipele. Pentru a vă putea înscrie, trebuie să aveţi o echipă forma din minimum trei jucători.

Respectînd tradiţia şi în acest an Sport Arena va organiza cinci turnee, din luna mai pînă în septembrie astfel:
Sport Arena 2: 17 - 19 iunie
Sport Arena 3: 29 - 31 iulie
Sport Arena 4: 26 - 28 august
Sport Arena Master: 23 - 25 septembrie

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează