SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Mai bun ca Messi! Mișcările MVP-ului Curry sunt un mister » Mișcările nu îi pot fi imitate în jocurile video!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2016 15:48

Steph Curry are un nou sezon formidabil în NBA și are toate șansele să câștige pentru al doilea an la rând titlul de MVP. Starul american și-a îmbunătățit atât de mult jocul, încât firmele producătoare de jocuri video au dificultăți în a-i imita mișcările.

Mike Wang, directorul NBA 2K, a dezvăluit pentru Forbes că echipa sa întâmpină dificultăți în a reproduce tehnica de aruncare a lui Curry. Renumite pentru aruncările sale de trei puncte ireale, starul lui Golden State încalcă toate regulile impuse de programatori în joc.

”Aruncările de 3 puncte din dribling nu sunt incurajate in NBA 2K, mai ales după driblinguri lungi. Sincer să fiu, încă încercăm să îi imităm mișcările în joc. Încalcă toate regulile impuse de noi atunci când vine vorba de aruncări. Devine o problemă pentru joc, mai ales când noi ne-am învățat gamerii ca numai anumite mișcări să fie răsplătite cu coșuri”, susține Wang.

NBA 2K anunță însă noi investiții în perfecționarea viitoarelor ediții ale jocului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează