SPORTURI  »  BASCHET  »  SCHIMBARE

Marcel Ţenter şi-a schimbat echipa: a trecut de la Mediaş la Craiova

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:45

"Le mulţumesc oamenilor de la Mediaş şi fanilor pentru suport, am avut condiţii grele în acest an. Am ajuns la o înţelegere cu echipa din Craiova, considerînd că este o provocare pentru mine şi merită încercată", a declarat Ţenter.

Antrenorul Marcel Ţenter a anunţat, ieri, că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Gaz Metan Mediaş şi va prelua echipa SCM Craiova, care este calificată în play-off, urmînd s-o conducă pînă la finalul sezonului.

Echipa craioveană s-a despărţit, tot pe cale amiabilă, de antrenorul Milan Nisici. Ţenter, care este şi antrenorul echipei naţionale, a activat la Gaz Metan Mediaş din vara anului 2012, perioadă în care a cîştigat Cupa României şi a calificat clubul de două ori în grupele principale ale FIBA Eurochallenge.

Cea mai notabilă performanţă a sa ca antrenor este cîştigarea titlului naţional cu "U" Mobitelco Cluj în 2011.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
attyla
attyla  •  12 Aprilie 2014, 13:41

TENTER, trebuia sa pleci din iarna de la MEDIAS, poate cu un alt antrenor eram si noi MEDIASUL in primele OPT echipe ale ROMANIEI, esti UN SLAB ANTRENOR

Vezi toate comentariile (1)
Comentează