SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Marele Shaquille O'Neal i-a lăsat mască: „Vă jur, asta mi se întâmplă când ajung lângă o gorilă!” » A sunat un specialist în direct pentru că nu îl credea nimeni

Legendarul Shaquille O'Neal, 51 de ani, a dezvăluit o poveste amuzantă cu o problemă pe care o întâmpină atunci când merge la grădina zoologică: gorilele nu îl plac deloc. Foto: Istagram Shaquille O'Neal +8   FOTO
Legendarul Shaquille O'Neal, 51 de ani, a dezvăluit o poveste amuzantă cu o problemă pe care o întâmpină atunci când merge la grădina zoologică: gorilele nu îl plac deloc. Foto: Istagram Shaquille O'Neal

Articol de - Publicat vineri, 24 noiembrie 2023 20:54 / Actualizat vineri, 24 noiembrie 2023 21:13

Legendarul Shaquille O'Neal, 51 de ani, a dezvăluit o poveste amuzantă cu o problemă pe care o întâmpină atunci când merge la grădina zoologică: gorilele nu îl plac deloc.

Într-o ediție mai veche din „The Big Podcast with Shaq”, fostul baschetbalist a dezvăluit că gorilele o iau razna atunci când trece pe lângă ele:

Vă jur, e o poveste adevărată. Am fost la toate grădinile zoologice din lume și de fiecare dată când trec pe lângă zona unde sunt gorilele, ele se uită la mine și parcă mă întreabă: «Frate, unde ți-e blana?». Vă jur! Așa se uită la mine. Și nu doar asta. Înnebunesc când mă văd: «Hey, de ce eu sunt închis și tu afară?!». Vă jur că asta se întâmplă.
- Shaquille O'Neal

Marea problemă a lui Shaquille O'Neal: gorilele o iau razna când îl văd

Shaq a postat și un video pentru a-și susține povestea: „De ce nu mă plac? Asta se întâmplă de fiecare dată când merg la ZOO!”.

Văzând că Nischelle Turner și Spice Adams, coprezentatorii podcastului, se îndoiesc de povestea lui, Shaquille O'Neal l-a sunat pe prietenul Ron Magill, directorul de la Grădina Zoologică din Miami, care a confirmat în direct: „Gorila se intimidează când îl vede pe Shaq. Se uită la Shaq și se gândește că o să-i fure fetele! Știe cine e șeful!”.

Într-o ediție a podcastului Impaulsive al influencerului Logan Paul, Shaq a dezvăluit și cum se distrează la ZOO: „Îmi place să mă joc cu ele. Mă duc aproape de geam și toate întorc capul și se uită la mine cu fața asta (n.r. - foto jos)”.

Marele Shaquille O'Neal i-a lăsat mască: „Vă jur, asta mi se întâmplă când ajung lângă o gorilă!” » A sunat un specialist în direct pentru că nu îl credea nimeni

FOTO Simona Halep nu se joacă » Suspendată din tenis, se pregătește tot mai intens pentru alt sport

Oscar Pistorius va fi eliberat la 10 ani după ce și-a omorât iubita! Când va părăsi închisoarea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  25 Noiembrie 2023, 04:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anonim91
anonim91  •  25 Noiembrie 2023, 02:05

Bun jucător. A dat niste goluri în Premier league in anii 90. Mama, mama ! Parca mi l și amintesc când juca în atac cu Dwight Yorke.

laur_gr
laur_gr  •  24 Noiembrie 2023, 22:54

Suntem sub impresia ultimelor 2 jocuri in care, adevarat, am jucat bine. Iar cu Elvetia Moldovan a prins o zi de gratie. Putea fi 1-2 in loc de 1-0. Trebuie sa crestem in continuare ca echipa si ca joc.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează